• 27ats.

    Jei gyvenate mieste,ar jums trukdo garsai iš gatvės? Na mašinų ūžimas, signalizacijos,greitosios ar policijos sirena ir pan? ar tiesiog išmokote jų negirdėti?:)

    man patinka miesto gyvenimas,musu buto langai iseina nei i gatve,tai man jokie garsai nei trukdo,nei as ju girdziu,na zinoma girdisi kartais,bet tiesiog nekreipiu demesio.o va vyras svajojantis apie nama kaime,vis puola uzdaryti lango,tai jam pypsi kazkas garsiai,tai suo loja kazkur.gaila kad tokia gera klausa nepasizymi kai liepiu indus isplauti:D o kaip pas jus?

    sandrituteNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mes tai pat gyvenam prie judrios gatves,tai esam priprate prie to triuksmo,tik kartais nervina,kai uzmigdzius vaika,pradeda sunys lot,arba pijokai kokie rekauti

    nesvarbu

  2. 3

    pripratau jau as pire tu garsu,,,nors visa gyvenima ir gyvenu mieste,,, vyras taip pat kaip ir tavo:) nori ir i kaima ir negirdi kai ko paprasau:D

    Anonimas

  3. 3

    Kai gyvenom pas vyro mama,tai erzindavo,visokie garsai is kiemo,kai buvo tvankybe,negaledavau su atdaru langu miegoti.O dbr persikelem kitur,tai tyliau nei pas uosviene,tik girdisi is traukiniu pervazos traukiniu signalai,tokia ramybe palikus.O va dar pries vaiko gimima gyvenom bendrabucio kambary,kurio langai iseidavo i judria gatve,tai ten isvis negaledavau akiu sudet,kol neuzsidarydavau lango

    ruta26

  4. 3
  5. 2

    Nors gyvename ne mieste,bet pašaliniai garsai trugdo.Ypač erzina kaimynų šuns lojimas,dar pjaunamos žolės su žoliapjove garsai.Visi šie garsai trugdo tada,kai vaikas miega.O šiaip, tai man asmeniškai jie netrugdo:)

    vitalijus

  6. 2

    kazkokiu garsu sklindanciu nuo gatves nelabai ir girdziu, man jie ir netrugdo. tik ziema kiemsargio keliamas triuksmas anksti pazadina, bet toks jau jo darbas

    ginnta

  7. 2

    ka bepadarysi, taip buvo r bus. Tenka su tuo susitaikyti, taciau kartais ir trukdo...

    ErikaP

  8. 2

    as ir ismokau negirdeti, o buna kad ir furos vaziuodamos papypsina, atkreipeiu demesi jei mazius miega. tada biski nervina:) nes toks jausmas kad namie vazinetu:)

    wiktoriuke

  9. 2

    pas mus vieni langai iseina i gatve, nera pagrindine, bet pakankamai judri-tai siaip girdisi siek tiek, bet jau ismokau negirdet, o miegamojo langai i kita puse-ten vidine gatve su nuosavais namais, tai duagiau vaiku klegejimas girdet, nei kokios masinos..bet vakarais kai sutemsta niekas nerekauja, tai ir netrukdo..o pas tevus nuosavas namas-tai nebent sunys sudurniuoja ir loja be perstojo, siaip labai ramu..

    safariE

  10. 2

    Mes gyvename labai arti centrines gatves. Vasara tikrai sunku, atsidarai langa ir nebeturi ramybes. O siaip esu pripratus, labiau mane stebina visiska tyla. :)

    Linute39