• 31ats.

    Mamytės,kokiu būdu skalbiate savo liemenėles:dedate į skalbimo mašiną ar skalbiate rankomis?Gal kas bandėte silikoninę liemenėlę skalbti skalbyklėje?

    Norėjau pirkti silikoninę liemenėlę,bet jos nebuvo galima skalbti skalbimo mašinoje...tai ir nepirkau.Kažkaip neįprasta skalbti rankomis,tai jau praeitas etapas:)

    vitalijusRūbai ir avalynėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    dazniausiai skalbiu automatine skalbimo masina, nebent ta diena susipurvino o kita vel teks uzsideti tai tuomet praplaunu rankomis

    ginnta

  2. 3

    Skalbiu skalbimo mašinoje.Turiu tą specialų dėklą kuriam sudėti galima smulkius dalykus.O šiaip nemanau kad skalbimas rankomis jau praeitas etapas.Kai dabar taip karšta,apsirengus rūbą vieną kartą jį reikia skalbti,tai vieno į skalbyklę nedėsi,perskalbiu rankomis:-)

    aidaS

  3. 2

    yra pirkt specialus dekliukai kaip kamuoliukai liemenelem,labai geras dalykelis,nei skalbykle gadinsis iskritus lankeliams nei liemenene.

    Anonimas

  4. 2
  5. 2
  6. 2
  7. 2

    dazniausiai skalbiu automatineje skalbimo masinoje

    ErikaP

  8. 2

    viska skalbiu skalbimo masina..neziuriu i etiketes skirta skalpti rankomis ar masina..man viskas skirta skalbti tik skalbimo masinoje:) aisku pasitaiko,kad kanors sugadinu..

    Fantazija

  9. 2

    Ivairiai,bet dazniau skalbimo masina nei rankomis.Aisku rankomis jei skalbi,tai gal ne taip daznai nusiskalbia.

    ruta26

  10. 2

    as skalbiu kartu su visais drabuziais tik turiu specialu maisiuka sudeti kojinems kelnaitems ir liemenukui kad neisibarstytu ir issimove geleziukai negadintu skalbykles.

    wiktoriuke