Atsakymai

  1. 5

    aplieti teko, bet su draudimo kompanijom reiklau neturejome. Kai darem remonta statybininkai kazka pridirbo, tai veliau suzinojome, kad uzpylem kaimynus. Nuejau, pasiuliau pinigu, bet jie paprase nupirkti jiems baltu dazu. Tai nupirkau dazu, saldainiu, atsiprasau ir viskas gerai pasibaige :)

    mamyčiukas

  2. 4

    mums teko :(, taulete slangele truko, tai apliejom gal dvieju zemesniu butu tauletus... bet abu jie planavo remontus daryti, tai uzteko musu atsiprasymo :), nors jau planavome, kad reikes atlyginti nuostolius

    Ausrute

  3. 4

    Man teko, bet viskas laimingai baigėsi ir jiems per nauja remonto nereikėjo daryt. Mat pas juos virtuvė plastikinėm lentelėm iškalta, tai tik nusiplovė sienas ir lubas ir viskas. Bet po to karto vienos skalbimo mašinos nepalieku skalbtis.

    trejetukas

  4. 3

    :))juokas pro asaras,buvom aplieje kokius 3 kartus su skalbimo masina savo:)pirmus kartus nieko nedavem bet paskutini karta davem pinigu,dabarnauja skalbimo masina tai aciu dievui nebeapliejam:)

    dzionike

  5. 3

    teko...:((( ačiū dievui kad mano butas buvo draustas, tuo pačiu buvau apsidraudusi ir nuo to, jei netyčia apliečiau kaimynus, tai kaimynams teko kalbėti su draudimo agentais:) o kaimynai buvo priešiškai nusiteikę, atvarė apsipūtoję sako na dabar tai turėsit sumokėt, vos ne liepė pasiimt lipalo ir ateit tapetus klijuoti, o aš pasakiau kad mano butas buvo draustas, imkit draudimo agento telefoną ir dėl nuostolių padengimo kalbėkit su jais:)po to klausiau draudimo agento, na kokius mes ten jiems nuostolius padarėm, sakė už 50 lt:)))) tai va, jei ne draudimas, nežinau kaip būtų pasibaigę:))))

    pupa34

  6. 2

    Kai gyvenau pas tevus, tai kokiu tik situaciju nebuvo su tais apliejimais. Tai savame bute iskart pasirupinau buto draudimu ir civiliniu (cia jei kitus aplietumem). Kol kas tokiu situaciju nebuvo, bet per plauka (nes buvo ir kolektoriaus vamzdis trukes, ir indaploves bei skalbimo masinos zarneles nusimove), bet laiku pastebedavome :). Pas mus naujas namas, visi kaimynai tik ka remontus pasidare, tad tikrai lengvai neissuktume, bet su draudimu galiu ramiai gyventi :).

    Ausra

  7. 2

    Musu buta buvo aplieje,mes patys dar niekad neapliejom.Kadangi esam savo buta apdraude tai jokiu problemu nekilo.Pas kaimynus net nejom is kart kreipemes i draudima.Draudimas ir padenge nuostolius.

    bulerija

  8. 2

    Man neteko, bert mus vos neapliejo kaimynai. Gerai, kad nedaug, greit sureagavo, o jei namie nebutu buve, tai butu viskas daug blogiau buve.

    Indruke

  9. 2

    kai daremes remontus tai mes apliejome kaimynus tokiu skystu cementu grindims lyginti :))) teko sumoketi pinigelius , nes apipylem ne tik siena bet ir kabejusius moters kailinius:)))

    jurgitux

  10. 2

    teko aplieti rūsį, nes gyvenam pirmame aukšte, ačiū dievui rūsyje nieko baisaus neatsitiko, išdžiuvo ir tiek :)

    vilmazak