• 40ats.

    Mums 12 savaite, paliko tevelis, ar padarytu isvalyma?

    Esam palikti tevelio neperseniausiai, musu atsisake, mums 12 sav, ar padarytu isvalyma? Iki kurios savaites daro? Ar jau velu? Esu pasimetus, nusivylus, nz ka daryti. Gal geriau abiem su kudikeliu... As nz kaip toliau gyventi.

    mone23Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 11

    Negimusio kūdikėlio laiškas mamai

    Mieloji mamyte, sakau tau labas pirma kart… Aš tik
    atsiradau tavo pilvelyje… Jaučiuos toks laimingas…
    pilnas džiaugsmo ir meilės tau… Tikiuosi tu jauties taip pat…. Aš tavyje jau keturios savaitės… Pradedu tave pažinti, tave jausti… Žinau, kad būsi pati geriausia mamytė… Mylėsi mane, saugosi, globosi… O aš atsilyginsiu tuo pačiu… Šiandien suėjo aštuonios savaitės nuo dienos, kai aš atsiradau tavyje… Mano kūnelis panašėja į tavo… Rankutes, kuriomis taip džiaugiuosi, gavo pirščiukus ir aš jaučiu… Jaučiu tave,mamyte .. Šiandien, kažkodėl jaučiu nerimą tavyje..Baimę… kas nutiko… Kodėl tu liūdna ir prislėgta?... Ar aš padariau ką negero?... Mamyte? Aš esu tavo dalis…
    Tavo kūrinys.. Kodėl verki?... Kas atsitiko?.. Girdžiu 4 mėnesiai kartu… Ne taip toli iki kol pamatysiu tave…Laukiu… Nekantrauju… Noriu apkabinti, prisiglausti… Ir vėl barniai… Šiandien buvome ligoninėj… Nesuprantu kodėl?. Jaučiuosi puikiai! Ryt vėl turėsime sugryžti…Man neramu.. Gal tau kas negerai? Mamyte, taip gera žaisti rankutėmis! Taip gera jausti tave! Šiandien vėl atėjome i ligoninę.. Nesuprantu, kas vyksta.. Kažkas
    braunasi į tavo pilvuką.. Ar tai naujas žaisliukas? Jie
    pagriebė mane už kojytės! Mamyte, man skauda! Padėk man, prašau! Kodėl taip elgiatės!!! Nejau nematote,kad man skauda!!! Aš bijau, bet negaliu niekam to pasakyti… Mamyte, nejau tu nejauti mano baimės? Kas darosi.. Mano galvytė įstrigo… kas darosi?! Ai, mamyte! Kažkas duria aštriai į mano galvytę! Gelbėk, apgink mane! Nejau tu negali nieko padaryti? Jaučiu kaip aštrus daiktas sminga į mano galvytę… Nebegaliu…Aš juk buvau geras… mama… Manęs nebėra… Po to kai daktaras įsmeigė žirkles į mano galvytę, jis išsiurbė
    mano smegenis ir aš miriau… O gal miriau iš skausmo dar prieš tai… aš nežinau…
    Būdamas čia, aukštai,matau tavo skausmą dėl to, ką padarei… Nesuprantu, kodėl prėemei tokį sprendimą, bet tau atleidžiu… Noriu tave pamatyti, apkabinti, pasakyti kad myliu… Tikiuosi tu supranti, kaip man skaudėjo… Tikiuosi nebepakartosi tų pačių klaidų… Ir pasakysi kitoms, kaip tu jautiesi…
    Visuomet tavo… Karštai tave mylintis vaikelis….
    ____________________________________________

    almyte7

  2. 7

    Net neturėk tokių minčių.Mane ir paliko kai buvo nėštumo pradžia,o dabar jau liko mėnesis su trupučiu ir turėsiu savo angelėlį.Tikrai gailėsies paskui jei padarysi tokią klaidą.Stiprybės rau.

    Nojukas

  3. 7

    Sveikute, vaikiukas tikrai is meiles juk, o kad paliko sunku suprantama, bet leliukas nekaltas kad jo atsisake tetukas. Dabar jam rankytes, kojytes norit nuplest, jis jau gyvas sidute plaka jumyse pagalvokit ar norit nutraukt givybe esancia jumyse. Manau po to visa gyvenima jus persekios tai ka padarysit. Pasiryskit laukt vaikelio, pamatysit jums pades dangus. Kiek galesim manau ir cia esancios mamos padesim.

    rasarockina

  4. 5

    Tavo vietoi tikrai isvalimo nedaryciau,isauginsi tu vaikeli pati,o "tevelis" kiaule.

    Lafe

  5. 5

    jau per velu tikrai,uzauginsi viena pati,ir tikiuosi,kad sutiksi zmogu,kuris priims tave su vaiku i savo sirdi.

    ruta26

  6. 4

    Nuo 8 savaitės tai jau nebe išvalymas, o abortas... O jūsų mažyliui jau 12savaitėlių, tad niekas,manau, nerizikuos jums jo daryti, o ir po to gali būti ojjjjj kokios komplikacijos... Ar jūs pagalvojot apie tai, kad ateity, kai jau tikrai norėsite vaikelio su mylimu žmogumi, deja jūs galite jo nesusilaukti dėl aborto pasekmių... manau nei viena moteris sau negalėtų atleisti.. Aš jūsų jokiu būdu nesmerkiu, o tik skatinu nedaryti klaidos. Paskaitykite apie pasekmės, kokios gali būti. Vaikiukas juk nekaltas, kad jo tėtis neatsakingas ir jus paliko pačiu reikalingiausiu metu.. Tačiau žinau vieną-kad jūs jį be galo mylėsite ir žinosite, jog tai jūsų didžiausias turtas. O tėtis... tėtis kažkodėl jaučiu, kad dar grįš pas jus ir judviejų vaikutį. O jei ne-pati jį užsiauginsite bei tikrai sutiksite vertą jūsų ir vaikučio žmogų. Linkiu kuo didžiausios sėkmės ir stiprybės.

    Aušra58

  7. 4

    Gal ir padarytu,bet abejoju, bet negi butumet gimdzius tik del tevelio? Na ziurint kokia situacija, kas ir kaip, bet blogiausiu atveju prisiteisit alimentus, dar gal seima pades ir viskas bus gerai. suprantu, skaudu, sunku ir t.t., bet NEDARYKIT to, susivokit, apgalvokit viska gerai. Mes nezinom Jusu situacijos-kiek metu, kokia finansine padetis, bet gal kaip nors???

    reda83

  8. 3

    galvok apie vaikeli ne apie vyra vaikai yra gyvenime geles o vyras kiaule :) sekmes

    lover19

  9. 3

    nepyk,bet tu truputi ziauroka,atrodo kad tik del vyro ir norejai to leliaus...tai siuliciau ir nebandyt daugiau pastot,,nes nz kas kitam wyrui irgi gali sauti i galwa..tada wel begsi daryti isvalyma?dar suprasciua kad nedirbanti butum.o db...tu galwoji apie tai kaip jis suikurs seima ir pamirs jus,,,o tu nepagalwojai kad ir su waiksu gali buti laiminga ir susirasti antra puse,,ir gal jis bus daug wertesnis tecio vardo,nefu tikrasis tevas..

    saulyte6

  10. 3

    atsiprasau, bet elgiesi kaip mazas vaikas - kudikelio norejot, o dabar jau viskas. ne rodiklis tie vyrai . nebejuokink zmoniu.

    gretuuulis