Atsakymai

  1. 8

    Bet kokia nauja epidemija kelia gresmę. Ir nesvarbu ar tai labai išpūstas burbulas ar nelabai. Baisu, kad šia liga galima užsikrėsti nuo žmogaus. Bet kol kas labai nestresuoju dėl to.

    trejetukas

  2. 6

    truputi bijau :( ir nesuprantu kokiem gyvuliam reikia buti, kad specialiai tokius virusus sukurti :(... ypac man gaila to vaikucio, kuriam tik du metukai buvo ir mire... neisivaizduoju kaip su tuo skausmu gyventi tevams... ir visai nesvarbu kokioje salyje...

    Ausrute

  3. 6

    na kad burbulas tai gal nelabai... nes juk Amerikoj nemazai zmoniu mire nuo jo :( ir zmones keliaudami "nesasi" ji su savimi... tikekimes viskas bus gerai.

    Juoja

  4. 5

    aisku nerimas yra,bet tikrai nereik taip panikuot.zmones sluoja vaistiniu lentynas ir kemsa antivirusinius vaistus,nors ir neserga...o vaistininkai,aisku,is to tik pelnosi,parduodami receptinius vaistus,be recepto... manau jei pavojus tikrai iskiltu,informacijos priemones is karto pranestu..

    rimrem

  5. 5

    As bijau, bet tikiuosi, kad Lietuvos labai nepalies. Sako, kad jis mirtinas, o gal kas zino, ar susirgus neimanoma pagyti ir kaip gydytis?

    Indruke

  6. 4

    o as nerimauju. bijau kad mano seima neuzsikrestu.

    Erika

  7. 4

    Gerai, kad yra reaguojama ir imamasi prevenciniu priemoniu. Bet nemanau, kad siuo metu reiktu del to panikuoti (cia pas mus LT). Aisku, visko gali nutikti, bet tam ir reikia sekti situacija. Siuo metu yra daug daugiau dalyku, kuriu as bijau (avarijos, narkotiku perdozavimas, saudantys durniai ir pan.)

    Ausra

  8. 4

    kai pradedu apie tai galvot tai ir isibaiminu, bet stengiuosi tokias mintis nuvyti salin...

    neringa1981

  9. 4

    Kolkas nebijau,bet kiekviena liga yra pavojinga ir nezinai kada gali tave ir tavo seima paliest.

    bulerija

  10. 4

    as to viruso prisibijau, taciau stengiuosi apie tai labai negalvoti, taciau kai visur ir visi tik apie ji ir kalba, negalvot neiseina.

    ausra2