• 8ats.

    ka galima detis i rankini bagaza skrendant su kudykiu?

    neuzsisakiau bagazo,skrendu tik su rankiniu..sakykit,mamos,kas yra skride su kudikiais..ar tiesa,kad vaikui galima pasiimti tik vezima? 10 kg nepriklauso?Kiek ml. skyscio leidziama siuo metu veztis rankiniame bagaze?Kosmetika skaiciuojama taip pat turbut kaip skystis (pvz lupu blizgesys,pudra..)?
    tai iseina,kad net ir arbateles negalima vaikuciui pasiimti..jis bus iskaiciuojamas i skyscius..?

    FantazijaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    greiciau gal galima pasakyti ko negalima detis, tai astriu daiktu, skysciu (manau arbatele nieko tokio, gali detis), tyreliu kaip suprantu stiklineje taroje. O visa kita manau kaip ir gali.Nors ten daug neprisikrausi, del vezimelio tai nezinau, bet ar verta ji tystis, manau leliu ant ranku pasilaikysi, arba gali autokedute ysideti jei dar kudikis, vezimu tegul pasirupina pas ka skrendi.

    Lulu

  2. 2

    na kudikiui rankinis bagazas neieina.vezimas leidziamas visad.na kosmetika jei vesies tai susidek iskart i maiseliuis kurie uzsidaro sandarei,kad nebutu tau gaisimas kaip tave tikrins.na as kaip skridau is kauno tai nieko man nesake.nors as veziausi vaikui tyrelias 3indelius ,sulciu,arbata ir piena.

    deimantina

  3. 1

    iki 2m bagazas nepriklauso,tik vezimas.Arbatele jei vesies,teks prie ju paragauti

    sandi

  4. 1

    siaip tyreles neturetu skaiciuotis prie skysciu, cia jau maistelis, o maisto paprastai i rankini detis leidzia-nei karto del jokiu uogieniu, medaus ar kitokio pavidalo maisto nesikabinejo(nei pigiu, nei nepigiu skrydziu-patikra praeini pro apsauga, todel ji sprendzia kas galima kas ne), aisku to maisto neturi buti prikrauta pilna tase..

    safariE

  5. 1

    na nezinau mes kaip skridom is kauno tai priklause kudikiui rankinis bagazas ir dar vezimuka galima buvo pasiimti.. i rankini bagaza vaikui gali imti viska isskyrus astrius daiktus. tyreles buteliukai nu reikalingi kelionei kudikiui daiktai tik oro uoste yra tokie maisiukai pirkti i juos reik isideti

    swaigaliuke

  6. 1

    Skrendam visada raynair kompanijos lektuvais,tai galiu pasakyti apie siuos.Iki dvieju metuku vaikuciui nepriklauso rankinis bagazas,visi jo daikteliai turetu tilpti tevu bagazuose.Arbatele ar pienuka,skirta kudikiui,iki 200ml.galima veztis,tik reikes paciai paragauti,einant per patikrinima,cia jie taip daro saugumo sumetimais.Suaugusiem jokios talpos skyscio negalima.Visa kosmetika turi buti ideta i nedideli permatoma maiseli.

    geguziukas

  7. 1

    kai skrendi pigiomis avio linijomis tai nezinau kaip skridom su normaliom tai leidzia kudikiui ir arbata ir uz bagaza moket atskirai nereikiair vezimuka gali vezt neskaiciuoja uz svori, o pigiomis neskridau

    Dale

  8. 1

    Kudikiui kazkiek skysciu galima, gal dar ir nuo kompanijos priklauso, mes skridom su vyresniu vaikuciu, jam priklause 10kg, bet skyscius visus ateme...

    Anonimas