• 14ats.

    Kokia jūsų nuomonė apie sušaldytas šaldiklyje daržovių košes?Vienoj knygoj skaičiau,kad labai gerai turėti užsišaldžius košių,nes jos atšildytos būna kaip šviežios.Gi būna tokių nenumatytų atvejų,kai neturi kada išvirti.Manau,kad ir šaldytos,bet geriau negu pirktos,kuriose yra konservantų.

    VilmaKVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    o as verdu kasantra diena, nes issiverdam dvi porcijas, o jei jau laiko netycia nelieka visada gelbsti koseles plikomos su vandeniu.

    erika1984

  2. 1

    Aš prisišaldžiau daržovių vaikui žiemai, labai patogu.

    iinnggaa

  3. 1

    nesu net saldzius,stengiuosi isvirt kaskart nauja kose

    ruta26

  4. 1
  5. 1

    Nesaldziau.Bet vistiek linkusi manyti,kad uzsaldytas atsildzius jos tampa maziau vertingos,nei tam sykiui paruostos.As jei neturiu laiko,tai tiesiog neduodu tokiu kosyciu, o pagaminu kazko vertingo,bet greito pvz. varskyte pertrinu su uogytemis.

    gintarep

  6. 1

    neužšaldau, kas kart gaminu tik šviežiai. Užšaldau tik neparuoštą mėsą. Bet labai vargina atšildymo procesas, nes išėmus iš kameros reikia palaikyti šaldytuve, po to tik kambario temperaturoje, nes staigiai atšildžius produktai praranda vitaminus.

    vinipukas

  7. 1

    manau pasinaudosiu siuo patarimu

    kazenka

  8. 1

    savo pirmagime auginau savo isvirtomis ir uzsaldytomis darzoviu koselemis, jas isemusi is saldiklio atsildydavau, tik zinoma ne mikrobangeje, as uz, juk taip geriau be konservantu, nes ir darzoves seneliu uzaugintos

    dasta

  9. 1

    manau ir as pasinaudosiu siuo patarimu ateityje,kai koses valgysime jau :))))

    Sagute

  10. 1

    as taip pat niekad nepagalvojau apie tai bet dabar tikrai isbandysiu nereiks kas dien virti :)

    inga3