• 15ats.

    Ar jau pasilgot gryzimo i savas darbovietes.Ar neima nerimo jausmas ,kad jau baigesi atostogos motinystes?

    Sveikutes.Na va ir baiginejasi mano 2m atostogos.Jau net skambina kad anksciau(menesiu nuo rugpj 1d)gryzciau.Sake tik nejieskoti kito darbo,ar birzon stoti,ar iki tryju m auginti o gryzti.Taigi is vienos puses kaip ir pasiilgau darbo,o is kitos uzsitingejau dirbti.Pvz anksti keltis kad reiks,kai maniskiai rytas pabudimo buna-9-10val,ziema 11-12val.Ach pasidariau "tynginiuke" ir as.:)O dar bus sioks toks nerimas ,kad mazoji nesale,kaip ipratau(o darzelyja)Taigi brangiosios o jus ar bent kazkiek pasilgot darbu,ir ar ir norit greiciau grizti i darbus.Ar ir kuriom arteja ta diena ir ima nerimas-ir noriu,ir tyyyngiu.T.y -gera atostogauti?:)

    FaustaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Kazkiek pasiilgau jau,bet dar turiu laiko 9 menesius,jei bus galimybe pakeisiu darba,nes kur dirbu alga mazoka

    ruta26

  2. 2

    man kaip ir tau Fausta - is dalies noriu i darba, o is dalies ne. kartais taip namai daveikia, kad rodos mauciau skersai i darba :D o kartais taip uzsigalvoju apie savo darba, kad rodos gal vis delto geriau namie pabuti :) visgi tokios akimirkos, kai auginami mazyliai, pirmieji ju metukai, pasiekimai ir pan. nedaznai pasitaiko, tai ta laika norisi pragyventi kuo prasmingiau, o darbai jug palauks... atrodo visai neseniai pagimdziau ir se tau jau 1.5m praejo ir dar po pusmecio turesiu grizti i darba, tai kuo toliau tuo labiau dabar norisi kuo turiningiau ta laika praleisti su vaiku, nes paskui suksim skirtingais keliais - as i darba, o vaikas i darza :))

    romantike

  3. 2

    nenoriu i darba,bet turesiu grist nuo lapkricio,gerai tik kad dvi dienas i savaite teks dirbt.Man patinka namie,su maze uzsiimt,turiu ka veikt

    sandi

  4. 2

    as grizau kia maziui buvo 7 men.. nes vyresniajam suejo 2m... man patinka but mama, bet nenoriu kad mano gyvenima stuo ir apsiribodu, tieisog nusisamdziau seimininkute kuri verda ir valo namus, kad galeciua daugiua laiko praleist su vaikuciais ir kartu isejau i darba, nes savas verslas tad reikia dirbt kad gyvent.. o be to man patinka su klientais.. vyresnyji su savimi imu, kad daugiau laiko but kartu, na mazius arba su teciu arba su sieminkute na kartasi pas mano mociute vaziuoja.. nera lengva bet man daug idomiau negu prie puodu sedet..

    vejune

  5. 2

    as turejau gana ilgas atostogas,bet tiesiog tokios buvo aplinkybes,kad va dabar maziui rudeni sueis 4 metukai,gris i darzeli o as tikiuosi jau galesiu pradeti dirbti bent puse dienos.labai laukiu,nes tikrai norisi veiklos atitrukti nuo namu rupesciu.taip pat vargina ir aplinkiniu klausimai,kai pasakau kad dar nedirbu,neva ko uzsisedejau.visai neturiu noro ir nematau reikalo kiekvienam aiskinti kad turime daug rupesciu su sunaus sveikata ir nebuvo galimybes dirbti.zodziu as svajoju apie darbeli jei tik galimybes leis:)

    sandritute

  6. 1

    darbo nepasiilgau visai, taip gera buti namuose, niekur neskubeti, patinginiauti, tvarkytis namuose

    ginnta

  7. 1

    dirbti tai labai norisi, bet kai reikes iseiti tai nezinau kaip bus.

    Lulu

  8. 1
  9. 1
  10. 1

    tikrai pasiilgau darbo,bet nebusvusios darbovietes,nerimas siokstoksyra,bet tik del to kad neturiu savo pajamu:(

    barskute