Atsakymai

  1. 3

    Nemanau kad jis yra svarbiausias seimoje... Aisku jis neturi likti paskutinej vietoj, nes jis suartina vyra ir zmona... Na gal 60-70%

    SweetCherry

  2. 2

    Sakyciau gal labiau priklausytu nuo kokybes, bet ne nuo kiekybes. Jei seksas yra tik seksas ,kaip savo malonumo ygyvendinimas, neatsizvelgiant i partneri, ar pareigos vykdymas savo parnteriui/-ei tain vienaip ar kitaip jis nebus toks svarbus, kaip mylejimasis. O man mylejimasis tik nuo sexo, skiriasi.

    procentaliai ivardinti labai sunku. Taciau mano nuomone vyrui tobula seima,dazniausiai buna tada kai is zmonos gauna viska , ko tik uzsigeidzia ir kada tik uzsigeidzia, jei ne iesko alternatyvu kitur.

    Moteris savo seksualini potrauki dazniausiai gali nukreipti kitur, pvz: namu ruosa, maisto darymu , pasivaikscioti po parduotuves, vaiku prieziura - auklejimu.
    O vyrai, negave jie to paslepti, nuslopinti nemoka, todel iesko kur patenkinti savo norus kitur.
    Nekalbu apie visus, taciau apie dauguma.

    Anonimas

  3. 2
  4. 1

    Jei vyras atsakinetu, tai zinoma jis parasytu, kad reikalingas 100%.

    Imbiere

  5. 1

    Manau, kad labai svarbus :) tik va pritarciau nuomonei, kad ne kiekybeje esme, o kokybeje :) jei kokybe bus 100-procentine, tai kiekybe gali buti ir 40% :)))

    shenon

  6. 1

    Svarbus ir net labai.Jeigu kalbant procentaliai,tai kokia 90% tikrai:))

    vitalijus

  7. 1

    sakyciau visu 100 nes kai prasideda piktumai sitoj srity tai tuoj pat ir visame kame...

    arcita

  8. 1

    na mano vyro poziuris kad seksas seimoje negali buti pirmoje vietoje,ir aisku ne paskutineja,visu pirma yra vienas kito pagarba supratimas,bendra buitis vaikai atsakomybe ir daug kitu dalyku.

    gintarevilte

  9. 1

    Kol yra vaikinas ir mergina tai 100 atiduoda ir jis yra pirmoj vietoj o kai atsiranda vaikuciai jau procentai seksui krinta nes didesne dali laiko atiduodi vaikuciui.

    Egle01

  10. 1

    Sekmingas lytinis poros gyvenimas daug ka reiskia. Jis lemia sekmingus santykius, sutarima tarpusavyje, suartina. Zinoma, tai nera pirmoje vietoje, bet seksas labai svarbus tarp vyro ir moters.

    kvapni_feja