Atsakymai

  1. 2

    Na man jau nemažai, visgi 6savaitės. Pasidariau kitos firmos testą, su tuo pačiu rytiniu špalimų, jau be jokių vaiduoklių neigiamas :)

    ulla

  2. 2

    Tikslūs atsakymai tik iškart padarius. Kas poto atsiranda - nesvarbu

    Dziungarija

  3. 2

    Kreiptis i gydytoja, kuri ir nustatys, laukiesi ar ne.

    Isnykstanti

  4. 2

    padarai testa,po 5 min neigiamas ir ismeti,kam kolekcionot,nes jis nuo viskokiu svesu,dregmes ir dar nezinia nuo ko gali keistis.Nesuprantu,kam ji laikytui,jeigu aiskiai parasyta,kad po tiek laiko jo nevertinti.

    Jolka123

  5. 1

    na jei parasyta,tai parasyta.vistiek neigiamas,todel nesilaukiat jus.

    Jolka123

  6. 1

    Nieko aš nesprendžiu, tiesiog paklausiau gal būt dar kažkam taip buvo. Nes jei rašo, kad galima mėginį laikyti kažkurį laiką, reiškia ai nėra kažkokia nesąmonė, kaip jūs bandėt pasakyti.

    ulla

  7. 1

    na jums spresti,bet ispradziu reikia testa nupirkti,o paskui jau ji daryti.Bet rytoj jau viska tyksliai zinosit.

    Jolka123

  8. 1

    tiesiog neturėjau namie testo, paėmiau rytinį mėginį ir tik tada tegalėjau nuvažiuot testo nusipirkt. Vienaip ar kitaip ryt einu pas ginekologę. bet ant vieno testo buvo parašyta, kad mėginį galima surinktą laikyti nedaugiau kaip 72valandas, todėl nemanau kad čia baisus dalykas.

    ulla

  9. 1

    Klausikit,jeigu jus norit tykslaus atsakimo tai testa darykit tyksliai,o ne po valandos ji vertinkit,arba slapima laikykit pora valandu,negalejot iskart ir padaryti,kam laikyti ji,nesuprantu jusu.

    Jolka123

  10. 1

    na dar vieną NT sugadinau :) Neigiamas, bet šlapimą rytinį tris valandas laikiau kambario temperatūroje, kaži ar tai turi reikšmės?

    ulla