Atsakymai

  1. 3

    6 nestumo menesi paklojau lovyte..kurioje miegojo lele.vis juokaudavom su vyru..eik paziurek vaikas verkia..tai eidavom imdavom lele ir supuodavom su vyru..vyras duodavo papa:Dpries vaikuciui gimstant teko perskalpti patalyne,nes apdulkejo:)

    Fantazija

  2. 2

    Dabar tiksliai nepamenu, bet kažkur prieš 2 sav.

    iinnggaa

  3. 2

    kai isvasziuodavau gimdyt vyras pats suruosdavo ir balionu primaisgydavo:)

    Anonimas

  4. 2

    likus porai savaičių iki vaikelio gimimo paklojau lovyte...

    laimike

  5. 2

    Kažkur prieš 1,5 mėn.jau viską paruošus buvau.Lovytę apdengus laikiau,kad nesudulkėtų.Manau pačiu laiku paruošiau,nes kūdikis gimė keliomis savaitėmis anksčiau.Niekada nežinosi,kada jie sugalvos pasaulį išvysti:))

    vitalijus

  6. 2

    LOVYTĘ SUTVĖRĖM KAI PILVUKUI BUVO 8 MĖN. O PAKLOJO VYRAS KAOL LIGONINĖJ BUVOM

    Ineta_

  7. 2

    :Likus menesiui iki vaikelio gimimo paklojau pataliukus. Uzdengiau specialiu selofaniniu maisu lovyte kad niekas neapdulketu. Neistveriau, labai buvo smalsu pamatyti kaip viskas atrodys. Pamenu, ziuredavau kiekviena diena i ta lovele ir svajodavau kaip paguldysiu mazyli :)

    kvapni_feja

  8. 2

    Apie 2-3 savaites. Labai norejau paziuret kaip atrodys vaiko lovele su pataliukais, badakimu. Kadangi velavo mazius, tai vis ateidavau prie loveles ir prasydavau, kad jau lystu lauk, akd jo lovele jau laukia :).

    reda83

  9. 2

    kai jau gime beibis,tada vyras paklojo pataliukus

    ruta26

  10. 2

    nors man jau laikas gimdyti, taciau pakloti lovytes neskubu, manau tikrai suspesiu gryzus is ligonines, arba tai padarys vyras

    ErikaP