• 17ats.

    NT 6savaitės po akto. Ar svarbu sulaukti mm? ar galima ir nelaukus jų jau daryt? Nemažai jau laiko praėjo, manau turėtų parodyti ir nelaukus antrųjų mm?(nes vienos mm jau buvo)

    Klausiau to senoje temoje, bet nemanau, kad kas bepastebės, prašau patarimo čia.

    ullaTestai ir tyrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    gali bandyti ir nesulaukus

    ErikaP

  2. 1

    Vaiduokliukas matosi taip jei nescia ir nereikia ten jo vartaliot prie sviesos kad pamatyti,tai jums jau turbut vaidenasi :)

    Jolka123

  3. 1

    nebutinai, gali ir vaiduokliauti, mano buvo 8savaites dar vis vaiduoklevo, pirma kai dariausi buvo aiskus, paskui nepatikejusi dar syky dariausi,nes labai laukem kada pavyks pastoti, tai jau vaiduokiavo

    mila1

  4. 1
  5. 1

    Gali del pilnos ramybes pasidaryti ir nelaukus mm.Na 6sav tai jau nemazas laikas -jai "uzkybo" kaip sakoma,tai jau rodytu aiskiau.Na bet paskaicius tavo ankstesni kl ,manau kad nesilauki.O dar ir kitas testas be "vaiduokliuku" buvo.Na nusiraminki,ir viskas bus gerai-juk" nera to blogo,kas neiseitu i gera"O tai dar poto ir "ateinancios"mm nuo itampos uzveluos.Sekmes.

    Fausta

  6. 1

    Dariausi šiandien du skirtingus, su tuo pačiu rytiniu šlapimu, bet ant abiejų po gana ilgo laiko pasirodė išvis vos matomas vaiduoklis kur turi būti antra juostelė. net nežinau, nėštumas jau kaip ir ne pats anktyviausias, manau jau turėtų normaliai rodyti kaip ir kitos Narės čia sakė. Ar tiesa?

    ulla

  7. 0

    aš ir pati norėčiau labai tikėti testais, tiesiog ir su pilvu kažkas pradėjo darytis, išsipūtė jis, pradėjo mausti, iš pradžių tik dešinį šoną, vėliau visą apačia. Tas dalykas labai neramina. Nors mama sako, kad tai dėl nervų :)

    ulla

  8. 0

    Srry turejo but " Jai manai kad tikrai pastojai" ;)

    Justeee

  9. 0

    Na mano nuomone gal jau nebendaudok tuu testu,jaigu jie nieko neparodo. :) Testas neigiamas,mm buvo tai koks dar nestumas? Na bet jai jau taip manau kad tikrai pastojai tai palauk antradienio ir suzinosi bus tada tau ramu. :) Sekmes.

    Justeee

  10. 0

    Justeee,

    Aš ir pati dabar labai tikiuosi, kad vaidenasi, ir kai po kelių dienų kartosiu NT neišryškės antra juostelė per 5min.:) Nors labai norėtusi jau dabar save nuramint, kad tariamą 6savaičių nėštumą, turėtų jau nustatyt bet kuris NT, ypač su rytiniu šlapimu.

    ulla