Atsakymai

  1. 6

    as manau, kad geriau kol maitini vaika ir pati valgyk viska, nemanau kad is vegetarisko maisto gauni daug reikiamu vitaminu.. nors as galiu ir klysti :) bent jau as tai palaukciau kol nustoiau maitinti :)

    kristale

  2. 4

    ŽInau tikrai, kad negalima, ne kartą perspėjo ir gydytojai - susargdinsite vaiką. Kai nebemaitinsite, rinkitės kokį norit maitinimosi būdą.

    Giedre

  3. 4

    Nesuderinama, būtini gyvulinės kilmės baltymai.

    Giedre

  4. 3

    pritariu, kad dabar mesa yra labai nekokybiska. Ir visos esamos desros, desreles ir visciukai gali tik zalos vaikui padaryti. Ir ne tik vaikui, bet ir savo sveikta galima sugadinti su tokiu maistu. As labai daug metu buvau vegetare, o kai pastojau su pirmu vaiku, tai labi norejau mesos, todel ir pradejau valgyti. Bet valgu tik virta arba troskinta mesa, kuria perkam is pazistamo ukininko. O jeigu netureciau galimybesd valgyti kokybiska mesa, tai geriau jau jos atsisakyvciau.

    mamyčiukas

  5. 3

    na sutinku kad reikia gelezies ir kitu medziagu kuriu yra mesoje... bet tada reiktu dar viena klausima uzduoti - o ar siandienineje produkcijoje viso to yra? nes etiketese nebematau nieko tikro, tik maistinius dazus, skonio stipriklius, visus imanomus E ir tt, bet kai kur net ne gramo tikros mesos, sakytum...
    net vistiena, ir ta netikra - visciukai uzaugti turetu per puse metu, o ten nezinia kuo jie seriami, nes uzauga (o gal teisingiau butu sakyti issipucia) per 2-3 menesius...
    tai ar mesa is tiesu tokia naudinga, kaip anksciau....? jei isvis ne nuodinga....?

    Juoja

  6. 3

    jei anksciau buvot vegetare,tai gal ir nieko,bet jei ne,manau ekspermentus butu galima pradeti tik baigus maitinti,negali zinoti,kaip kudikiui sureguos organizmas.

    staponkute

  7. 3

    o as manau, kad tai labai suderinami dalykai. Jeigu turi pakankamai ziniu apie maista, o tavo racionas bus ivairus, tai tirai galima nevalgyti mesos, zuvies. Turiu drauge vegetare, kuri per nestuma ir maitindama vaika nevalge gyvulines kilmes maisto ir jos vaikas yra sveikas. Net ir medikai dabar jau pasisako, kad suauguaism zmogui mesa nera labai butina, o gelezes galima gauti ir is kitu produktu.

    mamyčiukas

  8. 2

    Siūlyčiau palaukti, kol baigsite maitinti

    Ganešas

  9. 2

    Visiskai pritariu Mamyciuko nuomonei. Jei vegetarizmas - ne mados vaikymasis, ne kvailas isitikinimas ir ne aksperimentas, o naturalus savo organizmo poreikiu tenkinimas ir ilgalaike patirtis (zinios+darbas), tai zindymas ir vegetarizmas yra visiskai suderinami dalykai.
    Tik visais atvejais (net ir valgant mesa) reikia stebeti savo ir vaiko sveikata, savijauta, poreikius, ka mes daznai pamirstame.

    Ausra

  10. 2

    jei iki to laiko mama buvo vegetare ir net negali paziureti i mesa, tai galima ir nepradeti valgyti mesos, nes tai per didelis stresas organizmui ir vaikuciui tik dar blogiau... o vaikuciui reiktu vitaminu ar papildomo maisto, bet aisku viska derinti reiketu su gydytojais

    Ausrute