• 39ats.

    Ar daznai kerpates (dazote) plaukus?Ar turite issirinke nuolatini kirpeja,ar kaskart bandote vis pas kita?

    Ar is kirpyklos iseinate patenkita savo sukuosena?Ar kas kart butinai pasitaisote plaukus,kaip Jums atrodo geriau?

    rimremGrožis ir stiliusĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    Turiu nuolatinę kirpėją,pas ją kerpuosi maždaug apie 14 metų,labai džiaugiuosi ir visiškai ja pasitikiu... Plaukus kirpti važiuoju maždaug kas du- trys mėnesius,o dažau dažniausiai pati namie....

    debesėlis

  2. 5

    Kirpejas isbandziau kelias ir atsirinkau pora, pas kurias ir lankausi. Kadangi plaukai ilgi tai ir vizitai pas jas retesni, o plaukus nudazo namie vyras :)))))

    almyte7

  3. 5

    as tai niekaip neissirenku kirpejos,vis jos man nukerpa ne taip kaip noreciau,kadangi jie raitosi,tai po kirpimu jie vis vien buna tai i kaire tai i desne,o jei sukuosena padaro tai ji buna tik laikina,kita diena nagus griauziu kam nusikirpau,nes jie kai raitosi taip susiriecia,kad atrodo,kad per trumpai nukerpa:((((kol neradau tinkamos kirpejos,pas jas lankaus retokai

    staponkute

  4. 4

    Kerpuosi retokai. Turiu savo kirpeja ir patenkita ja. Nenoreciau keist kita. O palukus su pusesere nudazom viena kitai .

    kristulele

  5. 4

    Kadangi turiu pusilgius plaukus, tai nereikia labai daznai lankytis kirpykloje (mazdaug kas 3 men. gaunasi). O jei tarp apsilankymu kirpykloje noriu pagyvinti plauku spalva, nusidazau pati.
    Kirpejas (-us) kartais keiciu. Visu pirma ziuriu, kad man butu patogu (arti namu ar darbo), tada kad "ikandama". O geru kirpeju visur randu. Pradzioje lankiausi pas viena, paskui pakeiciau, bet kai ji pradejo jau su manimi eksperimentuoti (nieko pries, bet mano darbas neleidzia atrodyti ekstravagantiskai), tada vel grizau pas sena kirpeja. Esu patenkinta jos kirpimu, todel ir pasitikiu. Bet jei reikia sukuosenos, tada ieskau kitos pagal rekomendacijas.

    Ausra

  6. 4

    Plaukus dažausi namie. O tiksliau man nudažo kaimynė, o aš jai. O kirptis važiuoju pagal nuotaiką. Kartais dažniau, kartais rečiau. Intervalas svyruoja sakyčiau tarp dviejų ir keturių mėn. Jau mažiausiai du metus kerpuosi pas tą pačią kirpėją.

    trejetukas

  7. 4

    Kerpuosi retokai, kirpeja turiu, bet ir pas kitas nevengiu apsilankyt, dazausi dazniausiai namuose

    neringa1981

  8. 4

    aha, dažnokai :) nes mano plaukai labai trumpi :) o kirpėją po n metų pagaliau atradu nerealią - tobulą. galėčiau bet kam rekomenduoti ir gėda nebūtų. tai jei reikės - klauskite :)

    Lolita

  9. 4

    siaip kirpejom nepasitikiu, nes man taip visad papuola kad su jom niekad nesusisneku, ir mane apkerpa visai ne taip kaip as prasau :( todel gan retai pas jas lankausi... kai jau nebeimanoma, tada jau kreipiuosi :)

    Juoja

  10. 4

    kerpu ir dazau plaukus kas kelis menesius,pas ta pacia kirpeja,turiu nuolatine,kuria pasitikiu ir dar kol kas nenusivyliau ir nesiskundziu:))))

    iirina