• 10ats.

    mokyklinė kuprinė

    sveikos norėčiau jūsų patarimo artėja mokslų metų pradžia ir niekaip neapsisprendžiu kokia vaikui pirkti kuprine ar pigesnę ar brangesnę kuri geriau apsimoka pasidalykit patarimais.

    mamytukasVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    mes pirkom dukrai kai buvo pradinuke( pries 4 metus) turguj berods uz 70lt. Ziurejom kad butu pakietinta nugara ir tvirta. Puikiausiai isnesiojo 3 metus, o 4 klasei nupirkom nauja irgi is turgaus ir uz panasia kaina, tai metus jau atitarnavo ir dar matosi tarnaus kol nepabos. Manau ne visada didesne kaina atitinka kokybe, tiesiog reikia ziureti kaip pagamint ir t.t. o vaikuciams juk ta pati irgi atsibosta : 2 -3 mnetai ir reikia naujos.

    renaciuks

  2. 1

    geriau brangesne nes tos pigesnes tik sast ir suplyso.

    Lafe

  3. 1

    Pirk brangesnę ir būtų gerai ortopedinę, vaiko stuburui nebus didelio krūvio. Dukra praitais metais išsirinko tokią pigią, tai antrą mėnesį jau suplyšo, suaižėjo, šiemet pirksiu brangesnę.

    iinnggaa

  4. 1

    Geriau brangesnė,nes ilgiau laikys.Aišku tos kur su filmukų ar filmų herojais ir nebūna labai geros,mokam tik už herojų.Aišku daug kas priklauso nuo pačio vaiko,vienam ji ilgai laikys,kitam-trumpai.

    aidaS

  5. 1

    mes buvom nupirke ta didele,kur su pakietinta nugara,bet mergaitei ji nepatiko,del didumo,sako,kad geda su tokia eiti,tai paskui jau ta paprasta pirkom

    nesvarbu

  6. 1

    Aš pernai pirkau pigu.lt, bet truputį palaukiau, gal rugsėjo pabaigoj pirkau, tai buvo jau nuolaidos. Pirmom savaitėm vis tiek nelabai dar jos reikia pirmokėliui.

    marcipana

  7. 1

    as irgi lauzau galva,raika butinai su masazuokliu nugarai,maciau vakar "cipoline"tai mazdaug apie 130 lt.bet tiktai zinau kad galima rasti pigiau.

    axom

  8. 1

    Verčiau brangesnę, kurios užteks visoms pradinėms klasėms. Aš pirkau Herlitz, labai gera, patogi.

    marcipana

  9. 0
  10. 0

    zinoma geriau pirkt brangesne ir kokybiska.130litu nemanau kad brangu,savo sunui reiks pirkt sekancia vasara tai cia kainuoja virs 700litu bet labai geros kokybes,tad tikiuosi velyku zuikis atnes :-),nes vieniem pirkt yra labai brangu

    Anonimas