Atsakymai

  1. 5

    savo pirmaji vyra vertinciau 20%,antra 30%,o dabartini- 90%.Aisku,nera idealiu zmoniu,viskas labai reliatyvu...,bet manau,kad pagarba ir meile moteriai,zmonai,mamai yra vienas is svarbiausiu kriteriju.

    vilem

  2. 5

    Mano nuomone idealaus žmogaus nėra, net ir daiktas negali būti idealus, visur atrasime netobulumo, broko, trūkumų. Mano vyras pats sako, kad jis nėra idealus ir kad toks tikrai nebus. Su juo visiškai sutinku, nes ir aš neideali, nors kad ir kaip stengiuosi. O be to su idealiu žmogumi, ko gero ir gyventi būtų neidomu - juk monotonija irgi "užmuša". Kai pagalvoju apie savo vyrą, tai ir tą daro, ir aną, labai mažai trūkumų galiu išvardyti. O geriau pagalvojus, netgi tai ne trūkumai, o tiesiog gyvenimo vingrybės. Jeigu manęs kas paklaustų, kokios mano vyro blogosios savybės, tai iš karto nepasakyčiau:))) O tai jau man atrodo, visai netoli idealo:)

    elegancija

  3. 4

    Mano vyras nera idealus, bet tokio dar ir nemaciau :). O vertinti tikrai butu sunku, nes viskas priklauso nuo pacios moters poreikiu ir poziurio. Kai man paciai viskas gerai, vyras atrodo idealus, o kai blogai - tada jau visaip ir jis blogas buna :)))

    Ausra

  4. 4

    privertei susimastyt Vilem:)))
    man idealu butu paprasciausi dalykai tokia kaip pagarba ir meile kaip moteriai, kaip zmonai ir kaip vaiku mamai.....

    ausra2

  5. 4

    nejau buna idealiu vyru,nesamone,nebent kelis sudetum i viena kruva ir tai ko nors pritruktu:))))savo vyra vertinciau gal 75%,nera jis toks idealus,bet jau labai mylimas,tai meile trukumus uzglaisto:))))

    staponkute

  6. 3

    Mano vyras turi daugybe ydu,bet jis man idealus,nes as ji myliu ir jis man atsako tokai pat meile!O kaip musu vaikuti jis dievina!
    Juk tokiu zmoniu,visai be ydu nera!Kad ir koks tobulas zmogus butu,vistiek islenda tai,kas kitam zmogui nepriimtina...

    rimrem

  7. 2

    Sunku savo vyra ivertinti procentais. Nes diena dienai jis nelygus. O tikrai jos 100% idealumo balo is manes tikrai negautu.

    Imbiere

  8. 2

    idealu nebuna, o procentais to neivertinsi

    ruta26

  9. 2

    TOKIU TURBUT NIERA :)

    Ilona

  10. 2

    savo vyra ivertinciau gal kokiu 60 %, nes man jame labiausiai truksta mokejimo bendrauti ir atvirumo. Man sitie dalykai yra labai svarbus, tai del to su juo dazniausiai ir barames. O siaip jis visai mielas naminis ir rupestingas zmogus. O idealo man kazkodel ir nereikia, nes tada nebeturesim apie ka gincytis :))

    Agne