Atsakymai

  1. 6

    Galima sakyti,kad visai nevėluoju,greičiau,tai anksčiau ateinu,nei buvau susitarusi,o,jei kartais yra kokių kliūčių neateiti laiku,tai perspėju apie vėlavimą....

    debesėlis

  2. 5

    as niekada neveluoju, o ateinu visada anksciau, kad ir pusvalandziu. labai nemegstu veluoti, ir kai kiti veluoja.nebent tai priklauso ne nuo ju o nuo tam tikru aplinkybiu, kuriu mes itakoti negalim.tada suprantu velavima ir pati buvau keleta kartu patekus i tokia situacija.bet seip, kaip mano drauges megsta veluoti, po 2 valandas, (nes jos nespeja susiruosti, tai pradek anksciau ruostis sakau as jom, o ne del to kad kazkas sutrukde) ir dar nesiteikai perspeti, tai jau atsiprasau, as cia skaitau zmogaus negerbimu.yra tokiu kurie negali neveluoti, bet bent jau perspeja, tada visai kitaip itai ziuriu.

    ievutek

  3. 5

    Anksčiau, kai mokiausi, vėluodavau į paskaitas, labai jau miego norėjau:) Labai gėda, bet vėluodavau į darbą, tiesiog atsikeliu laiku, bet paskutinę minutę vis krapštausi, kad ko nepamiršti, paskui dar drabužiai pradeda netikti, persirenginėju, taip ir pavėluoju. O į susitikimus stengiuosi ateiti laiku arba net anksčiau. Kartais priklauso nuo tam tikrų priežasčių, kad ir kaip apskaičiuotum, kažkas sutrukdo. Stengiuosi perspėti, kad vėluosiu, nors ir 5-10 min. Dabar kai einam kur su vyru, tai jis viską suplanuoja kada išeiti, tai praktiškai 5 min. tikslumu sugebu susiruošti:) Todėl niekada nevėluojam:) Na, kartais mažylė laiką pakoreguoja, nes dabar ji ilgai rengiasi ir ruošiasi, puošiasi:))))))))

    elegancija

  4. 5

    niekada, visada anksciau nei reikia bunu :) man kazkaip nepatinka veliuot ir kai kiti veluoja, kazkaip jei jau prisizadejai sutarta valanda tai turi ir teseti zodi.

    inga3

  5. 4

    Ankščiau retsykiais vėluodavau. O dabar praktiškai visada atvykstu dar ir ankščiau nei numatytą.

    trejetukas

  6. 4

    stengiuosi neveluoti, nes man tai nepatinka ir nepatinka kai daro tai kiti. na aisku pasitaiko visko, kad pasikeitus kai kurioms aplinkybems ir paveluoji, bet tada perspeju, kad gali taip ivykti ir stengiuosi kuo greiciau atvykti.

    ausra2

  7. 4

    as irgi nedaug, ir visada ispeju, bet buna, kad paveluoju :(

    Ausrute

  8. 4

    as daznai pervertinu savo galymybes atvikti per tam tikra laika, ir tada paveluoju keleta min, bet nedaug... :D

    poolman

  9. 4

    Praktiskai niekada. As geriau jau anksciau pasirodau. Na, o jei taip gaunasi, tada is anksto pranesu apie galima velavima.

    Ausra

  10. 4

    isvis neveluoju,esu labai punktuali visur ir visada,nepatinka man kai zmones veluoja,turim tokiu draugu susitariam viena valanda susitikti,tai jie visada valanda veluoja:)

    dzionike