Atsakymai

  1. 2

    Maždaug po mėnesio, kadangi plyšau reikėjo, kad praeitų skausmai, viskas sugytų, iš pradžių buvo baisu, net imt mažylę ant rankų, kol nelaikė galvytės, vėliau kai sustiprėjo ir baimė praėjo...:)

    estrella181

  2. 2

    prireike keleto savaiciu kol pati pasijutau jau gerai,ismokau atpazinti leliuko norus,be baimes rengti,maudyti,keisti sauskelnes:) o ir leliukas buvo be galo ramus tai greit susireguliavo miegucio valgymo laikas:)

    sandritute

  3. 2

    maždaug po savaitėlės... lėlytė buvo sveika, rami, oras labai geras... o ir vyras namie buvo, padėjo. didžioji į mokyklą išeidavo, tai nereikalavo dėmesio visą dieną :D svarbiausia buvo pradėti sėdėti ir kad nustotų skaudėti nugarą taip baisiai ... sakyčiau labai greitai, bet gal kad antras vaikelis... žinojau, ko tikėtis ir tam buvau pasiruošusi...tiesiog grįžom namo pasipratom ir prasidėjo naujas gyvenimas su mažučiu žmogučiu

    Ineta_

  4. 2

    Mano maziausiam tuoj bus trys. O to normalaus ritmo jau senai nera.. Po gimdymo kaip viskas pasikeite, tai ir neatsistato.. Vistiek visas gyvenimas sukasi apie vaikus

    Auksare

  5. 1
  6. 1

    http://www.mamanija.lt/klausimai/23763/per-kiek-laiko-po-gimdymo-atsigavot-tai-yra-ir-namus-sutwarkyti-spedawot-ir-vaiku-pasirupindawot-ir-sawimi-ir-vyru-na-zodziu-kada-jau-viska-suspedawot-ir-ivaziawot-y-nauja-ritma

    cia dar bent 28 atsakymai.

    man pirmadieni bus trys sav po gimdymo - kolkas ir namie ir galvoj bardakas - dar nenusistovejo tvarka.. :) jei lelius butu ramus, manau, poros savaiciu tikrai butu gana :)

    Anonimas

  7. 1

    Mazdaug per menesi isivaziavau i vaikelio ritma ir visa kita. Tik gyvenimas kardinaliai pasikeite, viskas sukasi aplink mazyli ir nebegali kaip anksciau, nuo nieko nepriklausoma imti ir isvaziuoti i prekybos centra :)

    kvapni_feja

  8. 1
  9. 1

    Manau ritmas atsiradus leliukui pasikeite visam gyvenimui,jau lygiai metai bet gyvenimo tempas pas mane toks greitas kad vos speju suktis :)

    pinakolada

  10. 1

    dvieju savaiciu uzteko,rami buvo,jokiu bedu neiskilo

    sandi