• 8ats.

    Ar 4mėn.2sav. kūdikis gali jausti didelį stresą parą būdamas be mamos?

    Situacija yra tokia, kad rugpjūčio pabaigoj esu pakviesta į vestuves ir turiu apsispręst ar dalyvausiu ar ne, bet labai bijau palikt savo mažylę, kad ji nesijaustų blogai, o veštis manau, kad dar per maža, prižiūrėt yra kam, močiutės mielai sutinka. Tačiau yra ir tai, kad maitinu mp, tada tektų iš anksto nusitraukinėt ir palikt, bet dėl to neproblema, problema tame, kad ji nevalgo iš buteliuko ir net neima soskės. Kaip mamytės elgtumėtės jūs vis dėlto veštumėtės kartu ar geriau atsisakytumėt važiuot?

    estrella1811-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Taip . Savo leliuka mao tevams palikom parai kai jam buvo 5 menesiukai . Is pat pradziu viskas buvo gerai , bet vakarop truko teveliu buvo ir didziuliu kaprizu.

    Spinduliukas

  2. 2

    Nepabandziusi nesuzinosit :) Palikit pusdieniui su mociute, kuri planuoja su juo likti ir matysit, kaip elgiasi jusu kudikelis ir kaip mociute susitvarko. Kartais suauge labiau stresuoja nei mazyliai

    almyte7

  3. 2

    mes buvom krikstynose tai para laiko mazylis buvo su seneliais...jam dabar 4men...pirma nakti davem ji kad apsiprastu paziureti ar miegos su seneliais, pries tai diena as stengiaus maziau but jo akyse kad mum isvaziavus nebutu didelio streso..ir nieko seneliai susitvarke mazius pirmaja nakti niurzgejo o antra jau gerai:) pabandykit papratint is anksto ziuret ar niurzga ar stresuoja tada jums bus lengviau apsispresti

    Anonimas

  4. 2

    aisku, kad gali juk mama jam pats artimiausias zmogeliukas prie kurio manau, kad saugiausiai jauciasi

    ErikaP

  5. 2

    Manau vaikas vistiek jaus kad nera mamos salia, juk prie kruties vaikas nusiramina, jaucia mamos kvapa, girdi sirdies plakima. Tuo labiau kad negera is buteluko... Geriausia butu pasiimti maziuke su savimi,pabusite trumpiau vestuvese, bet ir pati ramiau jausiesi ir vaikeliui gerau. O idealiausia kad galetum pasiimti i vestuves kartu ir mociute ar siaip kokia pagalbininke kuri padetu paziureti.

    kvapni_feja

  6. 2

    mano dukrytė kaip tik tokio amžiaus... pastebėjau, kad pabuvusi vos pusę val be manęs - su vyru ar dar kažkuo, ji labai pasiilgsta. kai paimu tai taip giliai atsidūsta... aš taip pat maitinu pati... aišku, pabus vaikas, niekur nedings, bet gali paskui naktį prabudinėti, tikrinti ar mama yra... jums pačiai apsispręsti... ideali situacija būtų vežtis vaikelį ir dar močiutę ten, kur pakviesti - gal ten kažkur kambarys yra, ar užsakyti galima, kad būtų netoliese, tai nors kas antrą maitinimą pati atbėgtumėt ir vaikui ramiau būtų, nebūtų streso tokio...

    Ineta_

  7. 1

    mano drauge visai neseniai turejo tokia pat dilema,ar vaziuoti i vestuves ar pasilikti visgi su 5men leliuku namie.bet nusprende vaziuoti o leliuka paliko su artimu zmogumi.nors jos mazasis ne is ramiuju,bet auklyte puikiai susitvarke,tokio amziaus leliukas dar nelabai ir stresavo kad kazkas kitas su juo pabuvo,vistiek tai artimas ir vaikui pazistamas zmogus:) o veztis as nesivezciau nes vistiek nei pati atsipalaiduotum,ir vaikas pavargtu nuo zmoniu.

    sandritute

  8. 1

    kad jau pilve vaikas viską jaučia, todėl jam bus neramu be mamos dėmesio. Na jei su tėčiu bus gal nieko, para nėra daug.

    vinipukas