• 6ats.

    Išsimušėm iš dienos rėžimo.(nereguliariai valgo mažylis).Kaip vėl viską sutvarkyt,ir nesukelt vaikui streso.

    iki 2sav.buvo viskas gerai valgė kas 3 val.Odabar kada nori tada ir duodu,nes nesuvalgo iškarto normos,todėl davalgo numigęs.Kai ateina valgymo laikas jis būna nealkanas.Nelabai įsivaizduoju kaip gryšt prie rėžimo.Reikia neduot valgyt,žiauru:-(((((

    irma11-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mazink suvalgoma norma ir duok tada dazniau

    ruta26

  2. 2

    loinkiu visu pirma kantrybes mes kelis kart ta beda turejom...tai duok mazas normas ir vis ilginit davimo laika bei misinio norma....kai prades zyzti iskart neduokit valgyt jei dar valgymas tikrai toli, uzsiimkit panesiokit, kalbinkit, niuniuokit ir galit biski vandenuko duot tada jis nebus toks alkanas, nes mum tik tain ir padejo grystant i ritma:)

    Anonimas

  3. 2

    o maitini pati ar misiniu?

    ruta26

  4. 1

    o kam grazinti prie rezimo? Vaikucio rezimas kelis sykus keiciasi. Galbut tai naujas jo rezimas prie kurio tu turi priprasti ir prisiderinti. Juk visą laiką taip nebus nuo pat gimimo :)

    Lydekaite

    Anonimas

  5. 1

    mišinuku,kaip bebūtų gaila.krūties jis nepaima.Mes turim bėdų su lūpa ir gomuriuku.Kiškio lūpa.Bet valgo pats su spec. buteliuku.

    irma1

  6. 1

    o valgot mišinukus? jei taip - reiktų po truputėlį ilginti tarpus tarp maitinimų ir vėl kažkaip grįžti prie tų trijų valandų intervalo, jei mp - tai visai normalu, kad valgo tada, kada nori, kad ir kas valandą... iškarto tai nereiktų manau kankinti vaiko ir laikyti tris val nevalgiusio, bet po truputėlį užžaisti ir ilginti tarpus... gal pats įpras prie didesnių intervalų

    Ineta_