• 8ats.

    del kokiu priezasciu gali visa laika tirpti kaire ranka? "begiojantys skruzdeliukai" persekioja tiek miegant, tiek ir diena, skauda alkunes linki (vidine puse), laukiuosi 24 sav.

    ar tai negali butu koks nors negalavimas susijes su sirdim? gal kuriai taip buvo nestumo metu ir ka darete?

    arcitaMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    oi ne tikrai ne del sirdies, man su pirmu taip buvo tiesiog didejanti gimda uzspaudzia pilvo rezginio nerva ir kartu kazkaip limfos pagrindinis latakas irgi per pilva eina.. tikrai nesijaudink po gimdymo viskas susitvarkys, dabar tik turi rats kuo patogesnia padeti..

    vejune

  2. 2

    vaikelis uzspaude limfos takus, nervus.. del to buna tirpimas..

    vejune

  3. 2

    magnio trukumas, ne butinai susijas su sirdies negalavimais, gal pervargstate, be to nestumo metu reikia daugiau vitaminu gauti, nes juos dalinates dviese.

    mila1

  4. 1
  5. 1

    man ir buvo vos ne iki galo taip nestumo, geriau magni cia zinokit ko gero bus leliukas kazkur uzpaudes kazka, nes po gimdymo praejo viskas:)

    rasarockina

  6. 1
  7. 1

    man panasiau, kad leliukas kur prie stuburo prispaude koki nerviuka, nemanau, kad su sirdim negerai. geriausiai gydytojas pasakytu.

    Anonimas

  8. 1

    Reiketu jums truputi pagerti magnio,mano mamai irgi taip budavo,bet ji nebuvo nescia tuomet,cia greiciausiai tikrai ne su sirdim

    ikmeskute