Atsakymai

  1. 3

    ir va neturim ne metuku dar viskas susinormalizavo,jokiu atlepimu nebera,nors nuo pat gimimo nenesiojom jokiu kepuriu

    Milana69

  2. 3

    mes kai gimem irgi turejom panasia problema tik viena ausyte buvo atlepus siek tiek,tai kiti sako reik klijuot,bet gydytojos paklausiau ka daryt,ji sako klijuot nereikia,nes prades sust..tokio amziaus vaiku ausytes yra minkstos ir tik formuojasi forma ,kiek veliau ausytes patvirteja kaip sakant ir atsistato i savo vezias :) ar klijuosi ar ne jos vistiek bus tokios kokios jau bus,

    Milana69

  3. 3

    operacija galima atlikti nuo 5.5-6 metu amziaus. tuo laiku ausys buna pasiekusios suaugusio zmogaus ausu dydi.atlepusiu ausu chirurgine korekcija ya nesudetinga ir trumpa procedura, todel jos nereiketu vengti ar atidelioti. ji atliekama operacineje ir trunka iki vienos valandos. dazniausiai praejus jau kelioms valandoms galima vykti namo. iki 9-10 metu taikoma bendroji nejautra, o vyresniems - vietine. kainos svyruoja nuo 800 Lt. iki 4000 Lt.

    Ausrute

  4. 2

    Mano maziuko irgi siek tiek atlepusios ausytes, mama sako, kad del to, jog visai maziukui nedejom kepurytes... Nezinau, nei ka daryti... Nei mano, nei vyro giminej nera tokiu ausu, tikiuosi, kad susitvarkys, kai paaugs

    Indruke

  5. 2

    as taip pat skaiciau, kad kepurytes tikrai nepadeda, o paaugusiam vaikuciui butina daryti operacija, kad neaugtu su kompleksais... siais laikais vaikai labai ziaurus... tad geriausia tai padaryti iki mokyklos... vaikutis tik laimingesnis ir tikrai dekingas bus :)

    Ausrute

  6. 2

    Skaiciau (berods zurnale Tavo vaikas), kad atlepimas priklauso nuo genu ir kepuryte cia tikrai niekuo deta (nei ja priglausi ausyciu, nei ja atlepinsi). Tad nemanau, kad verta su ja zaisti. Geriau pasidometi operacija.

    Ausra

  7. 2

    bet mano leliui dar tolokai iki tokio amziaus:) jam dar tik 6menesiukai, o atlepimas ryskiai matosi :(

    erika1984

  8. 1

    ai, dar neparasiau. Musu giminej nera atlepausiu, tai buvom nustebe, is kur toks paveldemumas. Bet vienakart atsitiktinai radom vyro prosenelio nuotrauka, jis mire 10m iki gimstant mano vyrui ir jis buvo atlepusiom ausim! stai is kur islindo tas atlepimas :)

    Anonimas

  9. 1

    mano antrosios dukrytes atlepusios. Niekas nepadejo, nei laikymas su kepuryte, nei klijavimas. Klijavimas dar ir vargo kaip reikiant pridejo, nes po pleistriuku papuole plaukuciu, tai kol nuemiau ji...kalbejausi su gyd, tokios ausytes-tai tik paveldejimas kaltas ir niekas to nepakeis. Dabar ji jau didele panele ir planuojam daryti operacija.

    Anonimas

  10. 1

    bet pas mus tokiu kad su atlepusiom ausytem gimineje nera, gal kai uzaugs viskas atrodys proporcingai ir nera cia ko jaudintis?

    erika1984