Atsakymai

  1. 6

    Mano nuomone reiketu dali kompecuoti. Na pvz. vaistus skatinancius ovuliacija, pora proceduru ar pan. Bent 50% galetu finansuoti, aisku ne viska, nes realiai pagalvojus, nei neturi uz ka susimoketi uz proceduras, kaip suteiksi vaikui gera buvi, kaip uztikrinsi jo finansini sauguma. Juk vien tureti vaiko neuztenka. 100% financavimas nemanau, kad butu labai jau gera iseitis. Nes jau butu per dauk is biudzeto leidziami pinigai. Juk 100%kompensuoti gydyma, paskui moketi tevystes pasalpas. As gal net sutikciau atsisakyti dalies pasalpu, jei finansuotu gydyma.
    O tos kurios sako , kad nereikia ir t.t.. geriau isivaikinti... Paziureciau kaip kalbetumet jei negaletumet pacios susilaukti vaiku , del tam tikru dalyku, kuriu negalite pacios ytakoti...!!!!?
    Juk ivaikintas vaikas, tai ne savas, aisku ji galima pamilti kaip sava, bet jis niekada nebus tas zmogeliukas, kurio sirdute plake vienu ritmu su tavo, jis niekada nebus, tas kuri maitinai krutimi, jis niekada nebus tas kuri vadinsi savo stebukleliu, jis niekada nebus tas .........
    Tad gal pagalvokit, kaip elgtumetes jus jei negaletumet tureti savo stebuklu, kuriuos taip dievinat, ciuciuojat, myluojat, kuriu judesius su nekantrumu skaiciavote, poliklinikoje klausete sirdutes duziu...

    Anonimas

  2. 3

    as uz, kad valstybe kompensuotu visa gydyma ir pacia procedura. Kadangi musu seimai teko su tuo susidurti pati zinau ka reiskia kai negali pastoti, negali kaip ir kitos seimos tureti, auginti mazyli. Gyvenimas seimoje praranda prasme.
    O isivaikinti tikrai negaleciau, tiesiog taip negaleciau myleti svetimo vaiko, o dar ta baime kad gal atsiras jo motina, kad atims ji is seimos, o gal pats uzauges nesupras musu ir iseis is namu.

    ginnta

  3. 3

    taip manau galetu ,bent kazkokia dali finansuoti,nes dirbtinis apvaisinimas ir gydymas nezmoniskus pinigelius kainuoja,o nevaisingoms seimoms ir taip sunku.O cia katros rase ,kad nevaisingos seimos ,gali isivaikinti vaika ,tai jos labai klysta,pabukit tu seimu kailyje ir suprasit koki kelia reik nuait,kad galetumet susilaukt kudikelio,kitoms netaip paprasta pastot,bei isnesiot.p.s.cia mano nuomone.AS UZ KOMPENCUOJAMA GYDYMA,NEVAISINGOMS SEIMOMS.

    Anonimas

  4. 2

    dali privalo kompensuoti

    ruta26

  5. 2

    manau turetu, juk visi norime susilaukti to mazo stebuklelio, o jei negalime ir neturim pinigu gydytis?

    padraika

  6. 2

    Aisku galetu , bent jau puse tos sumos , juk i kaire i desne dar ne tiek isvaisto pinigu.

    O tos kurios sakot issivaikint -niekad nesupratot turbut ir niekad nesuprasit tokiu seimu kurios turi problemu su pastojimu , kazin kaip mastytumet jei butumet tokiu poru situacijoj ?Negi nenoretumet turet savo vaukuciu . nieko pries ivaikinima neturiu , bet kiekviena moteris svajoja apie savo vaikuti ,auganti pilvuka ir t.t.

    Mazute

  7. 2

    Manau kad ne. Kaip ir daugelis mamu sake, galima isivaikinti. O yra serganciu zmoniu, vaiku daug rimtesnemis ligomis, kaip kraujo veziai, ir pan. Nesakau kad nevaisingumas maza problema, bet yra ivairiu ligu kur tuos pinigelius butu galima panaudoti ir kazkam isgelbeti givybe.

    kvapni_feja

  8. 2

    Lyg ir pritarciau astuirmes nuomonei, taciau sudetinga objektyviai vertinti, kai pats nesi siam kailyje pabuves (tfu tfu tfu). Vis tik manau valstybe turetu prisideti prie gydymo, nes isivaikinti gali tik tam psichologiskai, moraliskai, materialiai pasiruose tevai...

    shenon

  9. 2

    taip manau galetu jei ne visa suma bent kazkokia dali padeti padengti.tikrai ne visi nori isivaikinti svetima vaika,o siuo metu gydymas ir dirbtinis apvaisinimas kainuoja beprotiskus pinigus..

    sandritute

  10. 2

    kompensuoti dali tai tikrai galetu, nes kukliai gyvenancioms seimoms vien del finansu tenka atsisakyti didziausios gyvenimo svajones tureti kudiki..

    Anonimas