• 15ats.

    Siandiena daktare mane pasvere ir pasake jog per menesi priaugau 4 kg tai gavau soka, net nesitikejau, atrodo i mane svoris neina visiskai, pilvukas kaip ir priklauso 6 su puse men. ar kurioms taip yra buve ir kaip jus i tai regavote?:))

    gintarevilteFiziologiniai pokyčiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Aš nuo vidurio nėštumo priaugdavau po 5 kg. per visą nėštumą 33 kg. tada nepanikavau, galvojau pasigimdysiu ir numesiu tą svorį, o svoris per nėštumą augdavo iš "oro", labai daug skysčių audiniuose prisikaupė. Nepanikuok ir tu, gal čia tik skysčiai kaupiasi, kitą mėn. gal mažai priaugsi.

    iinnggaa

  2. 3

    man taip buvo pries pora savaiciu, nepatikejau kad priaugau tuos kelis kg nes visi rubai kaip tiko taip ir tinka, tik kad kelniu per pilva neuzsegu (dabar man 25sav.) . bent jau man kaupiasi skysciai - tinsta kojos, rankos del to ir svoris padidejo. siaip tai nereikia imti i galva, dar ne tiek priaugsi kol gims lelius :D

    arcita

  3. 2

    buvo ir man taip,nepergyvenau

    ruta26

  4. 2

    o as iki siol nesuprantu kur man buvo nusede 15kg., kuriuos priaugau nestumo metu. nepazistami zmones net neitardavo, kad as nescia, i visus senuosius drabuzius tilpau iki pat nestumo pabaigos, tai tie 15 kg velniai zino kur buvo, nebent zanduose pasislepe :DD

    romantike

  5. 2

    nuo 3 men man irgi labai greit augti svoris pradejo.per menesi po kokius irgi 4 ar 5 kg,db 34 saw,ir turiu 17 kg pliuso.pati buwau kuda pries nestuma.bet kas pamato nuotraukas,sako kad visi kilogrmamai ant pilwo,nes pati pastambejusi lb jau nesu:)

    saulyte6

  6. 2

    man kai buvo 7men sveriau 75,, nuejau pas daktara sako per men priaugai 5kg,, tai cia buvo jau 8men:) soka gavau, bet pasake kad paskutinuius menesius priaugama daugiausia:)

    Anonimas

  7. 2

    Kai laukiausi nuo 6 ar 7 men priaugdavau po 3 kg per menesi. Skysciai labai susilaikydavo, nes buvo vasara. 4 kg isties daugoka pe menesi, o ka daktare sako?

    kvapni_feja

  8. 2

    As visa nestuma netikejau kad priaugu svorio nes nelabai matesi,bet kai pagimdziau tada patikejau kad per nestuma priaugti 23kg su pilvuku niekur nedings.

    Lafe

  9. 2

    prasidejus dekretinems, augau po kila per sav (apie 4-4.5kg/men). - bet soko man nebuvo, buvo dzin :) viso susirinkau 20kg, dabar 3sav po gimdymo - liko +10kg, jei patys neistirps, nupurtysiu kai nebemaitinsiu mp ir viskas :)

    Anonimas

  10. 2

    Man buvo taip,kad į mėnesį po kilogramą ar pusę praugdavau o paskui iškart gal 3 kg,tai taip irgi tokia nuostaba :) Bet dėl to visai neim į galvą,juk aš laukiuosi,reiškias taip reikia:)

    Nojukas