Atsakymai

  1. 1

    Pas mane irgi susitraukinėja nuo nėštumo vidurio, nuolat geriu magnį, kol kas viskas gerai, jau 35 sav.

    marcipana

  2. 1

    Reikia gerti magni. Su tokiais ankstyvais kietejimais ir ligoninej ilgokai pagulet gali tekt. Pasikonsultuok su gydytoja...

    Isnykstanti

  3. 1

    mane tokie susitraukinejimai su skausmais kankina nuo 19 saw..dabar mums jau eina 34..bet irgi geriau magni iki 32 saw

    saulyte6

  4. 1

    tavo nestumas dar nedidelis seip tokiu susitraukinejimu neturetu buti stebek savo pilvuka jei daznai susitraukineja gimda pasikonsultuok su savo daktare. nes man gimda pradejo kietet nuo 31sav ir daktare liepe gerti magni tai va dabar ir geriu;))) nes anot jos dar per anksti kad butu tokie susirtaukimai gimdos..

    Anonimas

  5. 1

    susitraukia gimda;) del to pilvukas palieka kietas kaip akmenukas jei susitraukia ir iskart atleidzia nera nieko blogo bet jei kietejimai dazneja vertetu pasakyti daktarei ji patars gerti magni.magnis padeda nuo tokiu susitraukinejimu matai visoms buna skirtingai kartais tokie susitraukinejimai gali prisaukti prieslaikini gimdyma.

    Anonimas

  6. 0

    nes vaikelis sukinejasi.. kai buna atsisukes nugaryte-pilvas kietesnis, o kai tarkim suriestas kojytes-minkstesnis!

    1dziuls

  7. 0

    pas mane tokia beda buvo su abiem nestumais,ir prasidejo kazkur nuo sesto menesio. As ir geriau magny,bet tai padejo tik trupuciuka. Nieko jau cia nepadarysi toks organizmas, tiesiog turi save stebeti ir kuo daugiau saugoti,jei iseina ilsetis. Sekmes tau likusi nestumo laika.

    oksaniukas19

  8. 0

    Man taip buvo 20savaite,pamenu pries pat musu vestuves,stresai,bemieges naktys rupesciai isprovokavo gimdos susitraukimus,tai nieko nedariau isskyrus daugiau skyriau poilsio sau,stengiausi miegot kuo daugiau,judet ilsetis,man padejo,po kurio laiko viskas susitvarke,susitraukinejimai tesesi apie 4dienas.

    pinakolada