• 14ats.

    Kontaktiniai lesiai. Kurios nešiojate kontaktinius lęšius. Kokio gamintojo ir galiojimo laiko perkate? Ar daug rūšių esate išbandžiusios?

    pati paskutinius kelis metus nesioju menesinius Focus Soft Colors, kartais, pvz kelioneje isimetu vienkartinius Johnson&Johnson Acuvue. per daug metu esu isbandzius nemazai, bet aisku, ne viska. Kokius nesiojat jus? gal verta pabandyti kazka kito ar naujo?

    AnonimasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    pure vision, menesinius - -siaip esu patenkinta jais ir nesioju jau penkti metai :)

    arcita

  2. 3

    o gal kas nesioja spalvotus lesius? kokius? kokios ju kainos? :)

    korsakiene

  3. 2

    As nesioju kontaktinius lesius. Isbandziau ivairiu firmu. Geriausi mano akiai tapo Johnson&Johnson Acuvue. Spalvotus lesius perku 30 dienu galiojimo laiko. Nespalvotus dazniausiai 3 men galiojimo laiko perku.

    Imbiere

  4. 2

    nu, uzsisakiau ka tik tuos pure vision pabandyt :)
    o lazerines ir as laaabai jau noreciau, bet bijau.. ir dar stabdo tai, kad patys gydytojai atliekantys korekcija lazeriu vaiksto su akiniais..

    Anonimas

  5. 1

    na va, isbandziau ir as pure vision, neissiemiau para laiko kolkas. nemaloniu pojuciu tikrai nera. palyginus ju kaina normali ir komforto prasme man jie tinka kaip ir tie kuriuos pastoviai perku, tik situ pliusas - gali neiissiimti, anu - kad paryskina spalva. dabar turiu dvi megstamiausiu lesiu rusis Focus SoftColors Green ir Bauch&Lomb Pure Vision :)

    Anonimas

  6. 1

    Dabar perku vienadienius, esu išbandžiusi ir mėnesio, ir pusės metų. Iš patirties - reikia daryti pertraukas, leisti akims pailsėti, tuo metu panešioti akinukus. Aš 10 metų nešiojau tik lęšius, niekas manęs nematė su akiniais, tuomet atėjo riba, kai nebegalėjau nešioti, skaudėjo akis, gyd. pasakė -viskas, dabar tik akiniai. Praėjo metai, kol akys pailsėjo, atsistatė, dabar tik retkarčiais , prie progos užsidedu.

    gretusiukas

  7. 1

    esu ir as tai pastebejusi, bet reikia nepamirsti, kad ne visiems galima daryti korekcija. yra kazkokie ten niuansai. be to, kitiems gali buti toliaregyste ar kitokie sutrikimai, o korekcijos daug kur skaiciau yra daromos tik trumparegiams ir tai dar ziurint kokis matomumas ir pan. na reiks tuo labiau pasidometi kadanors...

    romantike

  8. 1

    as irgi svarstau apie lazerine akiu korekcija. kuo toliau tuo labiau noriu.

    romantike

  9. 1

    As nesioju Biomedics 55. Juos reikia issiimineti kas nakti, bet man tai dideliu problemu nesukelia. Galiojimo laikas vienas menesis, nors as nesioju apie 2 menesius ta pacia pora jau daugybe metu. Kalbant apie naujoves - labiausiai noreciau lazerines akiu operacijos, kad visiems laikams atsikratyt ir lesiu, ir akiniu. :)

    Vita_321

  10. 1

    ne, jokio diskomforto nejauciu. seniau juos neissiimdavau 5-7 dienas. dabar dazniau leidziu akims pailseti, tai per savaite tik kokias 2 naktis ismiegu su jais. jei jie ilgiau buna akyse, tai ir galiojimas trumpesnis, o jei issijemi dazniau, tai galima ir 2 menesius juos nesioti.

    romantike