• 6ats.

    Mano sunui 6 metai, rudeni i mokykla, tik tame beda, kad jis kai stipriai isizaidzia su vaikais ir padaro i kelnes 'syses', o taip visa laika padaro pats be priekaistu, todel ir klausiu, kas bus, jei eis i mokykla ir taip atsitiks? Ka daryti, ar vesti pas specialista, nors sakau jam, kad tai negrazu, ar yra kam tai buve is vaiku?

    blykst6-12 metaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    kodel geda? neturetu but geda. as ilgai labai kartais nakti i lova sysiodavau. bet nzn ar psichologines buvo priezastys, ar kokios. mama pas kazkoki specialista buvo nuvedus, tai nzn ar tas padejo ar isaugau. tiesa, as sapnuodavau, kad nueina i tualeta, ir atsisedu ir darau, o is tikruju i lova :D. dabar mastau, kad gal tingejau :).
    tad, jei nerimaujat, nuveskit pas gydutoja, nusius kur reik. ir nesigedyk ;), ne tokiu buna dalyku dar gyvenime.

    reda83

  2. 1

    Visu pirma- mokykloje nebus ,kada zaisti, o antra - papasakociau mokytojai apie jusu problema ir paprasyciau, kad po poras pamokeliu, ar kaip ten bus nezinau,mokytoja lieptu jam nueiti i WC. Geriau sunu apsaugoti nuo tokiu nelaimiu, nes vaikai yra negailestingi, jei pamatys slapias kelnes, tikrai patyciu neisvengs, o jei jusiskis - jautrus, gali prasideti ir psichologines problemos. Arba palaukit meteliu, arba bandykit su mokytoja pasitarti siuo klausimu

    almyte7

  3. 1

    Dar per mažas į mokyklą,kam skubėti,suspės.O manau čia nėra kažkokios problemos,tiesiog vaikas užsižaidžia su draugais ir pamiršta kad reikia nueiti sysią,arba nenori palikti patinkančio žaidimo,taip ir pridaro.

    aidaS

  4. 1

    gerai suprantu tave,pas mus ta pati nproblema,namie be problemu kai vienas yra,bet tik uzsizaidzia pamirsta tualeto reikalus visai.Tikiuosi iki kitos vasaros isaugs,nes tada keliausim i mokykla.Visai kalbames ir su pazadais ir geruoju ir bloguoju kol kas jokio rezultato,manau reikia kantrybes kuri senka,arba teks apsilankyt pas gydytoja,tik kazin ar gales pagelbet.Tad kantrybes ir jum.

    Anonimas

  5. 1

    manau reiktu palaukti jums metelius ir i mokykla eiti nuo 7m. turejau kalsioka kuris iki 3klases kartais pasisiodavo i kelnes, kad ir kaip bebutu gaila, bet jis patyciu labai daug sulauke, tad teko keisti mokymo vieta. Cia jau beda vaiko pasamoneje, reik kazkaip kalbetis su juo, aiskinti kuo daugiau, akd jis labai net zaizdamas ir uzsiemes nepamirstu nueiti i tuoleta, jei tai nepades tada vertetu pasitart su daktare, kitaip mokykloje bus problemu su kitais vaikais.

    Adri

  6. 0

    tai man atrodo kad ne jaunas jis eiti i paruosiama klase vadinama nuline juk dauguma leidzia nuo seseriu metu.

    blykst