Atsakymai

  1. 3

    Taip, teko prieš kokius tris metus. Apislankėme kartą. Labai patiko. Labai daug įspūdžių parsivežem. Ten užduotys yra įvairaus sunkumo. Kuo aukščiau nuo žemės, tuop sudėtingesnės. Gali rinktis iš penkių trasų arba eiti per visas iš eilės. Medžiuose ištempti lynai ir šiaip visokios supuojančios kopėčios ir kitos atrakcijos.
    Iš pradžių buvo baisu, bet vėliau įsidrąsinau. Pačios sunkiausios aukštai pušyse - juodos trasos, ar pan. Svarbiausia psichologiškai išdrįsti, suvokti, kad tau nieko nenutiks. Nes visą laiką laipiojimo medžiuose ištiestais lynais laiką, turi būti tokiais karabinais prisisegęs prie atsarginio lyno. Tad kartais jei ir nepataikytum kur nors nušokt, pasikabintum ore ir tiek. Šokau kažkur, pamenu, nepataikiau ir teko pakaboti. Bet smagu:) Vaikai tai drąsiai tenai jaučiasi, daug mažiau bijo nei suaugę.

    Šarka

  2. 2

    As nesu buvusi, bet kiek skaiciau atsiliepimus jusu, mamytes, tai atrodo smagu butu :) O kur tokia vieta yra?

    Indruke

  3. 2

    Taip teko. Labai smagu, jeigu nebijai aukscio:))

    Gerda

  4. 1

    Aciu Sagute, butinai pasidomesiu :)

    Indruke

  5. 1

    Indruke, skaičiau internete, kad tas parkas yra Jonavoje, ir šiaip jeigu įdomu tai internete yra puslapis apie jį. Mes ir su šeima žadame važiuoti.

    Sagute

  6. 1

    neteko labai noriu ten apsilankiti

    kazenka

  7. 1

    Esu tik girdejus is draugu, kad labai ten smagu;))

    raimoskyte

  8. 1

    as nesu bet vyro sesuo buvo! sake kad jai labai patiko!

    Ilona

  9. 1

    As pati dar nesu ten buvusi, o vyras su bendradarbiais ten vaziavo ( darboviete juos veze poilsiaut), tai patiko visiems labai, kazkaip nebuvo tokiu bijuanciu aukscio, tai labai smagiai praleido laika. Mes planuojam ten vykt, kai maziukas paaugs ir gales pats nors biskiuka pasikarstyt.

    Agne