Atsakymai

  1. 4

    Gera musu gydytoja, visa seima pas ja gydomes ir ,kol kas, jokiu skundu neturim.

    mamule

  2. 4

    Musu seimos gydytoja- musu seimos drauge. Esame labai patenkinti jos profesionalumu, nuosirdumu, zmogiskumu... daug dar galeciau vardinti jos geruju savybiu :) Nors mes dar ir nesirgom, bet zinau, kaip ji elgiasi su kitais savo pacientais ir kokie ju atsiliepimai apie ja :)

    almyte7

  3. 4

    as labai patenkinta savo vaikuciu gydytoja.::)))bet kada galima pasiskambinti, ne i namus savaitgali galima nuvaziuoti, jei kokia problema, ir negalima laukti pirmadienio. as visada rami jauciuosi, nes zinau kad kas atsitiktu mano vaikuciais gydytoja tikrai gerai pasirupins.:::)))

    ievutek

  4. 4

    as kolkas patenkinta savo vaiko gydytoja,net mes abu su vyru pas ja persirasem labai maloni ir gera daktaryte:)o mano draugai pakeite savo daktare nes nieko kito nemoka tik vaikui antibiotikus rasyti kas kart turi,neturi temperaturos,koseja ar vien tik sloga ir antibiotikai,ir pabego po metu laiko.

    dzionike

  5. 3

    Dar nekeičiau, bet žadu. Todėl, kad mano gydytoja labai mėgsta antibiotikus ir keturių mėnesių kūdikiui skyrė labai stiprius.

    Sagute

  6. 3

    o man tai manoji nelabai patinka, nors ir labai maloni, bet jos sesele daugiau suteikia mums informacijos negu ji. na ziuresim kaip bus veliau dar kolkas rimtai nesirgom.

    erika1984

  7. 3

    as irgi savo paneliu gydytoja esu labai patenkinta. netgi savo vyresnele perrasiau, nes ji buvo kitoj poliklinikoj. daktare ne jauna, bet labai sauni. panos ja myli

    ausra2

  8. 3

    mes labai patenkint, ji nejauna, mano vyra gyde :) bet tikrai nenusenus

    neringa1981

  9. 2

    nesu,labai patenkinta vaikucio gydytoja,nes kartais manau,kad as daugiau nusimanau nei ji,o nekeiciu todel,kad labai patogu musu gydytoja dirba netoli musu namu ir bet kada gali issikviesti,nors ir konsultacijai,is tikro manau,kad ir pakeisciau,geresnes tikrai nerasciau,nes kiek paskaitau,tai visur atsiranda nepatenkintu mamyciu:(o kam tada ir keist...

    staponkute

  10. 2

    na musu gyditoja jau metuose, bet specialiste tai gera.

    Erika