Atsakymai

  1. 4

    Nesvarbu kaip moteris ar ne kaip moteris norėčiau pagyventi daugumoje išsivysčiusių pasaulio šalių, o nenorėčiau trečiojo pasaulio šalyse nė pagyventi ir netgi kažin ar apsilankyti (kol kas teigiamai žiūriu nebent į pietų amerikos žemyno trečiąsias šalis). manau butų nuostabu turėti darbą, kuris leistų ilgalaikes stažuotes užsienio šalyse. be abejo širdžiai mielą darbą ir kad būtų sąlygos gyventi su šeima. Nenorėčiau gyventi JAV, nes ten praleidau pusę metų ir man gana, kad ir kokia išsivysčiusi šalis bebūtų. Europoje mane žavi Londonas (Anglija) ir Prancūzija (tik baugina kalbos barjeras).

    juliete

  2. 4

    Noreciau gyventi Sveicarijoje. Turtinga, protinga ir grazi salis. O nenoreciau tose salyse, kuriose blogiau nei Lietuvoje :)

    Ausra

  3. 4

    Kazenka,kodel tave ta Turkija taip traukia?Egzotika?
    Silta,grazu?Zinai,as turiu galimybe ten gyventi.Mes turim ten buta.Bet nezinau,ar sugebeciau istverti karscius vasara.Nepatinka man turku naglumas ir nesvara.Turi jie ir geru bruozu.Bet labiausiai man nepatinka moteru padetis vyru atzvilgiu.Gana konservatyvi salis.O ka jau kalbeti apie tas salis,kur moteris neturi teises uzeiti i restorana,viesbuti.Aplinkiniams gali rodyti tik akis...
    Skaiciau vakar laikrasty apie moteri is tu krastu sedincia kalejime su 9 menesiu kudikiu ant ranku.Uz ka?Uztai,kad jos vyro brolis ja isprievartavo ir ji pagimde nuo jo vaika!Klaiku.Lietuves dar galetu dziaugtis savo padetimi.

    vilem

  4. 3

    jei vastybe geriau rupintusi savo gyventojais, tai noreciau visada cia gyventi.o seip jei leistu galimybes tai noreciau Norvegijoje gyventi.:)
    o nenoreciau tai jau parase ir sagute ir vykute:), as tokios pat nuomones kaip jos:)

    ievutek

  5. 2

    na, jeigu reiketu rinktis ekonomini lygi, tai noreciau gyventi Norvegijoje, jeigu rinktis klimata, tai tada - Ispanijoje, jeigu bendravima - tai Lietuvoje. Uzsienyje jau esu gyvenusi, bet grizau, nes man labai truko to musu lietuvisko bendravimo, kai vieni kitus supranta, visi panasiai uzauge ir t.t. O nenoreciau gyventi visose musulmonu ir Azijos salyse, nes, pacios zinot, kaip ten su moteru teisemis yra.

    Agne

  6. 2

    man Lietuvoje gera, galetu zinoma buti ir geriau, bet yra kaip yra... juk as lietuve...

    neringa1981

  7. 2

    Gal ir banaliai nuskambės, bet man geriausia čia, Lietuvoje. Juk visur gerai, kur mūsų nėra.
    O tokių šalių, kurias norėčiau aplankyti ir po truputį pagyventi yra nemžai. Bet į jas tik paatostogaut norečiau nuvažiuot, o ne gyvent.

    trejetukas

  8. 2

    Zinoma,nenoreciau ne uz ka gyventi salyse,kur moteris neturi jokio zodzio.
    O labiausiai mane zavi Italija...
    Jei Lietuvoj galeciau dirbdama nesijaudint del savo seimos geroves,tikrai manes niekas is ten ne su rimbu neisvarytu;)

    rimrem

  9. 2

    gyvenau rusijoje, bet ten gyventi tikrai nebenoreciau. Nenoreciau taip pat anglijoje ir airijoje. O seip planuojame grizti i Vokietija gyventi ;)

    Benikiux

  10. 2

    Tikrai nenoreciau gyventi arabu salyse, o noreciau Lietuvoje, kur ir gyvenu :) Man cia gerai ir nenoreciau keisti gyvenimo vietos :)

    Indruke