• 25ats.

    Ar jūsų kartais nepiktina,vyresnių moterų replikos,<va jums lengva augint vaikus,pampersai nuėmei ir išmetei,o va mums buvo sunkiau,paklodės keitėm plovėm>.?:)

    Bet juk jai nebuūtų tų šauniųjų pampersų taip pat irgi plautume palutes kaip ir seniau plovė moteris:)

    RakolinaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    nepiktina, bet tikrai daznai isgirstu..

    Jorkaile

  2. 2

    Man pačiai dar teko tokiam auginime dalyvauti, kai sesuo sūnelį auginosi. Todėl tikrai žinau kaip sunku su tom palom "žaisti". Manęs visai nepiktina tokie pasisakymai, nes jie visiškai teisingi. Nesakau, kad nesunku mums, bet tais laikais nebuvo nei pieno mišinukų, nei paruoštų tyrelių, kuriomis dažnai mėgsta mamytės vaikučius maitinti. Turėdavo mamos klijukus virti. Paskui prasidėdavo pratinimas prie stipresnio maisto. O tas irgi laiko užima. Dar nepamirškit, kad tarp tų palų ir klijukų, dar ir namų ūkio darbus turėdavo nudirbti. Na, o miestuose turėjo spėti ir į darbą nueiti, paskui palas suplauti ir dar namus apkuopti. Iš dalies mums tikrai yra lengviau augintis vaikučius.
    Na, taip, šiais laikasi irgi gana sudėtinga tuos vaikučius auginti. Bet merliukų ir palų skalbimą RANKOMIS net nederėtų lyginti su informacijos paieškomis apie tai kas geriau vaikučiui.
    Todėl manęs visiškai nepiktina tokie pasisakymai. Žinoma aš savo vaikus auginu pagal save, bet, manau, tikrai neturėtumėm piktintis dėl tokių pasiasakymų.

    trejetukas

  3. 1

    visiskai nepiktina, as kaip tik dziaugiuosi ir didziuojuosi dabartiniais laikais, kad viskas taip pamoderneje :)

    romantike

  4. 1

    na man niekas iki siol taip nesake..bet pati kartais pagalvoju apie tas palas,kad tikrai kazkada buvo nelengva:)

    Fantazija

  5. 1

    o kas kaltas kad mes gyvenam ne praeitam amziuje.lai sau prisimena kaip buvo ir ner net cia ka lygint,ateity bus dar kitaip.nekreipk demesio.tu mama ir daryk taip kaip tavo manymu vaikui geriausia bei tau patogiausia.

    semka

  6. 1

    Na as girdejau , bet nepiktai, o su baltu pavidu ir daugiausia, kad dabar keliauti lengvai su kudikiais, anksciau su vistiklais nelabai pakeliausi

    Katia

  7. 1

    swetimas zmogus tik viena kart pasake bet ikirei tada pasakiau, pasigimdyk dabar ir pamatysi kaip lengva kai viskas brangu o algu nera...oj iskart nutilo:)
    nu buna kad mociutes pasako bet tai vis is smalsumo domis kiek dabar visko yra ir sako ..bet rupuzke kad brangu viskas:)

    Anonimas

  8. 1

    Mano anyta sako kad as sedziu namie ir nieko nedarau,nes vaiko auginimas musu laikais tai nera sunkus darbas o vat kai ji augino tai cia buvo vos ne heroizmo pasireikimas,kaip ji issireiskia kad as esu erke jos sunelio gyvenime,as jau net nekreipiu demesio i jos tokias snekas,vyras del to su ja pikstasi. Bet ka tu tokiom paaiskinsi.

    Lafe

  9. 1

    Dar nesulaukiau tokiu repliku, bet sulaukus, arba nekreipciau demesio arba atgal pareplikuociau, priklausytu nuo nuotaikos bei zmogaus, kuris taip pasakytu :)

    shenon

  10. 1

    nu dar nepasitaike piktu repliku

    sandi