Atsakymai

  1. 5

    tarp mano merginos ir sunelio 7 metai skirtumas.taip man labai padeda.nori ir pampersa pakeisit ir pamaitinti.o labiausiai tai patinka, jai zaisti su juo.uzsidaro i savo kambari ir 2-3 valandas abu zaidzia::))) galiu tada atsipalaiduoti:::)))bebejo buna tokiu dienu kai nieko nenori daryti, tai as jos ir neverciu, arba kai buna drauges atejusios, tada jau jinai nenori su juo uzsiimti.bet cia jau retsikiais taip buna.bet ner ko noreti, juk ji irgi vaikas dar!!!!!:::))))

    ievutek

  2. 4

    tarp mano dukters ir sunaus skirtumas didokas- 8,5m, bet ji noriai man padeda.galiu pasitiketi ir palikti jai 2-3- val vienai.
    moka ir sauskelne spakeisti ir pamaitinti.
    aisku buna, kad net nenori jo prisileisti.
    bet labai jau myli ir uzjaucia broliuka, neleidzia mums jo net drausminti:)))))

    gustas

  3. 3

    tarp mano mergyčių 7metai skirtumas,turiu labai gera pagalbininkę,vyresnėlė man labai padeda ir pažaidžia su sese,ir kai reikia pabūna kartu,ir pampersą moka pakeisti,ir pavalgidint:))))))

    staponkute

  4. 3

    mano vyriausiai greit 15 m. tai nelabai ji nori prižiūrėt jaunėlių, manau per didelis skirtumas kad jai būtų su mažiais įdomu, o vat vidurinioji tai broliuko pampersus kartais išmeta :) tarp jų skirtumas 1 m. ir 7 mėn.

    auvilė

  5. 3

    tarp mano paneliu 6 metuku skirtumas. skustis negaliu, kai reikia ir paziuri ir pamaitina. vyresnele mano pagalbininke. viena karta net pampersa bande keisti. nenoreciau mazo skirtumo amziaus vaikuciu. gerai taip kaip yra. aisku buna visko, kad ir pazaist nenori su ja ir pan, bet tai yra vaikas ir nereikia is jo daug reikalauti. o ir atsakomybes jausmas padidejo. labai ja ziuri ir saugoja. jei tik verkt pradeda ar nukrenta is karto vyresnioji jau vietoj ir stengiasi nuraminti. net pietuku eina kartais miegoti kartu. vis juokiuosi, kad su lelem nezaidzia, tai sese kaip lele....

    ausra2

  6. 3

    tarp mano vaikų 5,5 m skirtumas, padeda kai paprašau, vyresnysis su mažiuku pažaidžia ir neprašytas

    vilmazak

  7. 2

    retkarciais padeda,9 metai skirtumas

    ruta26

  8. 2

    Sūnui 6metukai,o dukrytei tik 4mėn.tai sūnus mano didžiausias pagalbininkas:)jis ir trumpam jau gali padabot sesutę ir jam tai labai patinka.

    bulerija

  9. 1
  10. 1

    Neturiu vyresnio už tą, kuris dabar yra. O iš savo patirties galėčiau pasakyti, kad vaikui net neužkraučiau tokios naštos.Pati auklėjau ir prižiūrėjau savo brolį, seserį.Pamenu - parduotos vasaros ir vaikystės - nulis...Ko gero būten todėl dabar ir nenoriu nei didelės šeimos, nei daug vaikų...

    Žemė