• 10ats.

Atsakymai

  1. 1

    Aš užrašiau į pupų pėdą ir rugiagėlę, vesiu nuo 2 metų.

    iinnggaa

  2. 1

    as savo mazyle buvau uzsirasusiu i pupu peda, dabar ten ir lankomes :) antraji suneli taipat ten uzsirasysiu :)

    geiza

  3. 1

    as savo maziu uzrasiau i rugiagele(nes arti namu, kitame kieme), mes antri eileje, tai sake tikrai priims, bet jums dar toli tik 2011m.

    mysteryy

  4. 1
  5. 1

    Žirniuką lankė mano vyresnioji- darželis super, jis prie centrinio turgaus netoli, o klevelis prie mokesčių inspekcijos, vat apie jį nieko negirdėjau:(

    pupa34

  6. 1

    O mes pries kelis menesius uzsiraseme i lopseli rugiagele:) si rudeni mums sukaks 2metukai, labai dziaugiuosi kad mus prieme:) buvome uzsirase i darzeli ziogelis, bet ten stovejome eileje 57:(( sako , kad sis darzelis vienas geriausiu todel ir eiles tokios.
    O apie tavo darzelius pupa34 taip pat neteko girdeti jokiu atsiliepimu.

    jurgitux

  7. 1

    as rasiau kai vaikui buvo 3 menesiai,rasiau i 3 artimiausius ir i visus papuolem,dabar mano dukryte lanko lopseli darzeli Dainele:)kuo anksciau uzsirasykit ir neuzsiciklinkit ties vienu,na nebent su pinigais tada tikrai papulsit:)

    dzionike

  8. 1

    Aš savo mažiukės dar neužrašiau, bet ruošiuosi į l/d "Coliukė". Negirdėjau jokių atsiliepimų, bet yra arčiausiai namų, todėl bandysiu prašytis ten. Nors mačiau, kad laisvų vietų nėra. Planuoju leisti nuo dviejų metukų, nes paskui nebeapsimokės sėdėti namie :) O dėl tavo Tavo, Pupa34, darželių nieko neteko girdėti. Aš galvoju taip, kad tik priimtų, nes kiek teko girdėti, labai jau didelės eilės...

    Irma

  9. 1

    Aš savo mergytę užrašiau į l/d "Klevelis" ir "Žirniukas".Žiūrėsim į kurį iš tų 2 mus priims.Kokia jūsų nuomonė appie šiuos darželius?Planuojam žygiuoti nuo 2 metukų, bet jei valdžia pinigėlių nebemokės reiks gal jau ir nuo 1.5m leisti, jei tik darželis mus priims:)))

    pupa34

  10. 0

    mamyte irma- mes klevelyje eilėje stovime 8 o žirniuke 4:))) o jūs?

    pupa34