• 60ats.

    Kiek Jums buvo metų, kai pirmąkart pasimylėjote? Nes vos ne kasdien atsiranda vaikų klausimų iš serijos:"nesisaugojau - ar galėjau pastoti?". Kada Jūs pradėjote lytinį gyvenimą?

    man buvo 17, gal atrodo ankstoka, bet viskas buvo "tvarkingai ir apgalvotai" :)

    AnonimasIntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4
  2. 4

    Buvo 17 metu, ir pirmas kartas buvo blogas, negeri prisiminimai. . . o siaip lytinis gyvenimas nelabai patiko, kol nesutikau savo dabartinio vyro, kuris pradziugino, ir nustebino orgazmu, kas anksciau buvo tik didelis klaustukas :).
    O del tu klausimu, dalis yra tiesiog pokstas, kita dalis gal tikrai nezinojimas (kuom as abejoju labai, kai tokia yra svietimo, interneto ir visa kito gausa). Bet kuriuo atveju lytinis gyvenimas turetu but pradedamas jau gana subrendusiom, atsakingom asmenybems. O geriausiai butu su patikrintu visomis prasmemis partneriu. Bet, dazniausiai mokemes ne is svetimu, o savu klaidu . . . Uij kiek daug pripaisciau as cia, tikiuosi suprantamai :D

    reda83

  3. 4

    mama pamenu pasakojo, kad tetis buvo jai pirmas ir kai jie pirma kart pasimylejo jai buvo 20metu, tai mano uzsispyrimas buvo pernokt mama tai as tai padariau 21eriu;)

    rasarockina

  4. 4

    Aš pradėjau lytinį gyvenimą sulaukus pilnametystės ;) Kažkaip ,gal ir durnai skamba,bet buvau užsibrėžus,kad lytinį gyvenimą pradėsiu kai būsiu pilnametė ;)

    Nojukas

  5. 3

    17m, o kai buvo be dvieju menesiu 18m., pagimdziau dukra.

    liuli_liuli

  6. 3

    Man kaip ir shenon,buvo 16metų,aš irgi nenoriu to prisiminti...geriau būčiau paklausius tėvų ir vakarais sėdėjus namuose...bet kur tau,juk pana jau buvau,norėjau į šokius eiti,taiva ir prisivaikščiojau...

    vitalijus

  7. 3

    na man buvo 17,,, nedaug bet taip jau isejo :)

    Anonimas

  8. 3

    17-18 metu, su vaikinu jau buvom pradraugave 3 metus. Ir vistiek buvo neramu, nepasitikejau.:)

    Linute39

  9. 3

    Buvau 18 .Bet labai gailiuosi ,kad paskubėjau ir kad mano vyras ,man buvo deja ne pirmas.

    irma1

  10. 3

    lytini gyvenima pradejau irgi sulaukusi jau pilnametystes, buvo apgalvotas zingsnis, saugomasi...

    Lukniukas