Atsakymai

  1. 4

    zinau, kad labai lengva pasakyti jau as tai neatleisciau niekada.. su melyne nevaiksiojau dar, bet esam susistumde, bet del to apie skirybas negalvojau.. aisku pamokint uzsimaniau, tai palikau viena, o as su maziuku pas mama islekiau, aisku atvaziavo kita diena, atsiprasinejo, daug kalbejom apie tai, reikia kaskokias isvadas daryt, kodel tokie dalykai vyksta.. ar meiles nera, ar pyktis per daug pasireiske, ar alkocholis kaltas ar konkretus dalykas ir t.t na mes issiaiskinom, radom priezasti.. as atleidau, nes nemaciau priezasties skirtis tuo labiau, kad ir as ne angeliukas :D aisku kitaip butu jei del smulkmemos ateitu ir bumt fanara nesiok :D tada jau butu jam! :) vienu zodziu lengva issiskirt, bet gal reikia surast priezasti kodel reikia kelti ranka.. jei nera priezasties aisku tada jau susimastykit ar norit toliau gyvent..

    kristale

  2. 3

    Su pirmu vyru kai gyvenau buvau gavus ir stipriai i veida, o dirbau administratore, kita diena ejau i darba pudros prisitepus ir sedejau prietemoj. Sviesoj buvo matyt kad zalsvai melsvu melyniu yra. Atleidau, o muse girtas is pavydo teisinos paskui. Isgyvenau 8 metus, sumuses nebuvo, bet visada kaip po laimes ranka issisukdavau. Paskui pamasciau kad viena diena gali laimingai nebesibaigt ir issiskyriau. Neatleisciau dabar antram vyrui jei mane mustu iskart iseiciau.

    rasarockina

  3. 2

    niekada nemuso, tegu tik pamegina iskart pasakyciau SUDIE.

    viilmmaa

  4. 2

    niekada nera sudaves man ar net pastumes,nors as pati esu pora kartu trenkus per veida nors po to labai gailejausi kad taip padariau.Tikras vyras niekada nedristu kelti ranka pries moteri, taip jis zemina ne moteri o pats save, taciau moteris kuri leidziasi musama save zemina. Neatleisciau,nes jei viena karta pakele pakels ir antra,trecia, ir t.t. ir vyro pasakimai kad taip daugiau nedarys nieko verti, pati esu patyrusi kai pasakiau buvusiam dabar jau draugui kad laukiuosi tai jis spyre man i pilva tai tokiu dalyku toleruoti negali, jei vyras pakele pries tave ranka palik ji, nors tai ir labai sunku

    vilma2009

  5. 2

    pritariu kristalei pas mus panasiai:)

    lover19

  6. 2

    oj zinau daug tokiu atveju net mano seimoj buvo visko aisku dabar turiu savo seima viskas uzmirsta ir tokiu dalyku manau nebus gyvenime :) dazniausiai viskas buna per alkoholi :)

    lover19

  7. 2

    nezinau manasis nekelia rankos isvis,jei vaikui bijo per uzpakali suduot kad neklauso.::)kaimyne vyras aude tol kol ji pati jam kiboi kudlas.tai viskas nuo to laiko nebemusa:)

    Anonimas

  8. 2

    Niekada nemušo,tik tegul pamėgina...gautų į skūrą,tai nieko nenorėtų daugiau.Jau aš, tai neatleisčiau tokio dalyko,nes jeigu pakėlė vieną kartą ranką,tai bus ir antras ir trečias...Su tokiu negyvenčiau!!!

    vitalijus

  9. 2

    aciu dievui pas mane tokiu dalyku nera,bet turejau drauge kuria vyras dauzydavo kaip bokso kriause,turejo nemazai laiko praeit,kol isdryso issiskirt,tada kuri laika pas mane gyveno,o vyras prasigere,uzmuse moteri ir pasikore kalejimo issigandes.

    kriste2

  10. 2

    na pas mus tokios situacijos nera ir manau nebus niekada.Nes man vaikysteje teko didele doze skaudziu akimirku,kaip tetis sumusdavo mama,ir taip ne karta.Kol galiausiai mama neistverus viena diena dingo is musu gyvenimo,palikus kartu ir mane.Ta diena pazadejau kad jai kada vyras bent megintu pakelti ranka,ta pacia akimirka jis pasigailetu kad taip padare.Manau pirma gynciaus,o antra niekada neatleisciau.Nes gyvenimas parade jai karta pakele ranka,pakels ir dar karta,kol galiausiai tai taps pastoviu dalyku.Kaip bebutu skaudu,ir kaip myliu savo vyro jis zino kad to gyvenime neatleisciau.O jai pries tave smurtauja vyras,turi imtis kazko.Nes taip lengvai ir paprastai nesibaiks.

    Rakolina