• 9ats.

    Saldumynai. sakykite gal kuriu vaikai visiskai nevalgo saldymynu? ne todel, kad neduotumete, bet patys tiesiog isspjauna?

    pirma karta mano kleckis paragavo gal 1.5 buvo tai ispjove ir su rankove net burnyte issivale, dabar jei kokio torto per svente duodu paragauti spauna, raukosi...arbatos taip pat negeria saldintos, meginau vos vos ideti galvojau apgausiu, truputi gere, bet maziau nei visada...aisku as dziaugiuosi, kad cukrus nepatinka juk taip daug sveikiau...butu idomu suzinoti ar gal ir jusu vaikai nemegsta kas saldu?:)

    juventaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Maniškė irgi nemėgėja saldumynų,ji geriau duonos paprašo:))Manau,kai paaugs tada ir pradės valgyti saldumynus.

    vitalijus

  2. 1
  3. 1

    Maniskiai tai tik megsta juos pirkti.. o vat valgyt, tai jau ne..

    Jorkaile

  4. 1

    Mano dukryte saldumynu nevalge mazdaug iki 4 metu, O dabar jai 7 metukai, bet ir tai labai renkasi kokius saldumynus rinktis, nelabai megsta :)

    Lokagi

  5. 1

    maniskiui saldumynai irgi nera 1-oje vietoje. be ju jis tikrai apseitu. pakanda puse saldainio ir pameta kur i sona, sausainiu isvis beveik nemegsta, megsta tik juos trupinti, bet nevalgyti :) jam vietoj tokiu saldesiu geriau jogurtas, pomidoras, agurkas ar liesa mesyte... :)

    romantike

  6. 1

    mano mazius nevalge saldumynu isvis jokiu iki mazdaug 2.5m.mociute duodavo sokolada ir tai nustumdavo,is burnytes isspjaudavo..man irgi budavo keista,bet zinoma jokios bedos is to nedariau,saldumynu nevalgymas dar niekam nepakenke:) o pradejo juos po truputi ragauti tai sveciai ka nors atvezdavo,tai tetis smalizius ka nors nusipirkdavo,is pradziu vaikas tik islupdavo ir padedavo,paskui bande isidet viena kita karta ir ziuriu karta kad kriksto mamytes atvezta sokolada kerta net issijuoses:D bet visgi jis labai nesureiksmina saldumynu,gal todel kad namie ju visada buna vazelej,tai kartais kazkas saldaus gali savaite guleti ir jam ne motais:)

    sandritute

  7. 1

    manajam 15 menesiu vaikui,tik duok saldumynu,bet riboju ju kieki

    ruta26

  8. 1
  9. 1

    mano mazyliai kad tik duotai saldumynus tai gal pastoviai ir valgytu tik juos ,bet aisku jei ir duodam tai labai retai , bet yra vaikuciu kuriem kazkoks maisto produktas ar tai prieskonis nepatinka ir jis nevalgys ,manajai neisiulytai pomidoru ,as pati nevalgau bananu ir ju man tikrai neisiulytu.

    lina38