Atsakymai

  1. 5

    Turejom katina kai gime musu mergicka, bet susirgo pries menesi ir nudvese katinelis. Bet ji tai daznai stebedavo katina, bet liesti niekad neleisdavau. Dabar jau jokiu gyvuneliu neturime ir artimiausiu metu nesiruosiame tureti

    Erika

  2. 5

    gyvenam nuosavame name, tai lauke turim suniuka, 2 katinus. vaikai seria, zaidzia, bet i namus neleidziam. musu nuomone tokia: kur vaikai, gyvunams nevieta. plaukai ir t.t. be to laikant kambaryje, tai tas pats kaip dar viena vaika turint. o man ju jau gana.

    Julanta

  3. 4

    Mano jaunėlis, tai norėtų šuniuko. Bet mes kol kas apsiribojom žiurkėnu. Vaikai pasiima ant rankų, pažaidžia truputį.

    trejetukas

  4. 4

    Mes turime Degu ir leliukas labai mėgsta į jį žiūrėti, kartais net kalbina jį:)))

    Sagute

  5. 4

    pati namie nelaikau, bet yra pas mociute suo tai labai jam patinka jis.duodu ir paliesti tupuciuka bet paskui rankas plaunu,nes labai nori jis ta suni patasyt :D

    inga3

  6. 3

    o mes, deja, nelaikome nieko. Pries musu sunui gimstant turejome sharpeju kalyte, bet ji buvo neramaus ir kazkiek agresyvaus budo, tai nusprendem ji su asaromis atiduoti. O pas vyro sese yra suniukas, tai musu vaikis su juo sveciuose keturiomis laksto ir abu viska kandzioja. Mes tada juokiames ir sakom, kad abu vienodo protelio. :))

    Agne

  7. 2

    Turim katę ir žuvyčių akvariumą.Katė gyvena lauke,tai mažoji ją pasigauna patampo,paglosto,labai patinka.O su žuvytėmis,priėjus prie akvariumo,barškina joms ir kalbina:)))))))))))

    staponkute

  8. 2

    turime akvariuka-kol mazesnis buvo tai labai nuramindavo.Dabar kazkaip neidomus pasidare :))) O suniuku ir katyciu pas mociutes vaziuojame paziureti-kol kas dar ne musu gyvenimo tempui namie juos laikyti :)))

    Rita

  9. 2

    Mes turim namie šunį taksą.Labai draugiškas ir protingas šuo.Visai nematau nieko blogo,kad jis gyvena su mum name,nors ir turim savą kiemą.Kas trys mėnesiai gauna jis nuo kirmėlių vaistus profilaktiškai,skiepinamas pagal visus reikalavimus.Parvedę iš lauko prausiam kojas,pilvą.Niekada neaikčioju,kai šuo guli ant sofos,nors daug kam tai yra nepriimtina.O mažius mūsų net suspiegia iš džiaugsmo,kai pamato šunį.Tikiu, vargas bus mūsų Plutui,kai mažasis vaikščios.

    VilmaK

  10. 2

    auginame degu patele ir mazius ja labai domisi

    dasta