Atsakymai

  1. 6

    as kaskaip nelabai megstu, bet mano vyras tai labai megsta, dazniausiai ezeruose :) laukia kol sunelis uzaugs kad galetu kartu zvejot :))

    kristale

  2. 6

    Kai buvau maža tai tėtis dažnai mane vesdavosi kartu žvejoti,atsimenu,kad labai patiko man ir,kaip aš džiaugiausi,kai pagavau savo pirmąjį žuvį,o dabar to noro žvejoti nebeliko,nebelabai nustoviu vienoje vietoje...;-)

    debesėlis

  3. 5

    as tai nezvejoju bet mano dukra ir sunus megsta zvejoti zvejojame visi kolektyviai man buna malonu kai vaikai sugauna nors ir visai mazyte zuvyte zvejom visur kur galima zvejoti

    Dale

  4. 5

    Aš pati nemėgstu, bet mano vyras yra užkietėjas žvejys.Taip pat ir dukra mėgsta su juo žvejoti. Dažniausiai tvenkiniuose:)

    Sagute

  5. 4

    Taip, labai megstame su vyru zvejoti. labiausiai patiko Kursiu mariose. pagavom visokiu smulkiu zuvyciu. zvejojame be jokiu sniningu, su paprastom meskerem. o ezeruose kaizkaip nelabai sekasi. siemet planuojame vel i Nida vaziuoti, bet si karta su mazaja.jai ir jai patiks ziureti kaip gaudomos zyvytes:)

    dianela

  6. 4

    o man visai patiko zvejoti. pirma karta tai buvo Norvegijoj, tik aisku ten fjorduose ant tuscio valo gali zvejoti ir kimba dideles ir mazos...:))))) o cia Lietuvelej neteko. labai noreciau, bet pirma meskeraite kokia reiketu isigyti, o eiciau prie Nemuno pazvejot. tik va pagalbininko reiketu, kad koki sliekiuka ar ka uzkabintu ir jei pasisektu zvejyba, tai zuvyte nuimtu...:))) pati to padaryti negaliu

    ausra2

  7. 4

    Labai mėgstu žvejoti. Nuo vaikystės man tas labai patiko. Galiu pasijuokti, kad mano vyras normaliai žvejot pradėjo tik susipažinęs su manim :) O dabar žvejojam visa šeima. Va ir šį savaitgalį buvom pas mamą svečiuose, tai su vaikučiais nuėjom pažvejot prie ežero, kuris yra labai netoli mano mamos. Man tai puikus atsipalaidavimo būdas :)

    trejetukas

  8. 3

    mano vyras uzkietejes zvejys, tai daznai valgome zuvi, puiku, kad ne tik ja pagauna, bet ir sutvarko ir dar skaniai pagamina.

    mysteryy

  9. 3

    Megstu, bet retai tenka pazvejoti, dazniausiai pas vyro tevus tvenkinyje.

    Indruke

  10. 2

    anksciau zvejodavau kaime esanciame prude:-)

    daina