• 9ats.

    "Neštuko" akcijos rinkinėlis

    Norėčiau gauti informacijos kur ir kaip galima užsisakyti šį rinkinėlį, arba kokiose gydymo įstaigose jie yra platinami, kas jame yra ir ar aš tokį gausiu? ;)

    julieteKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    ačiū už atsakymus ;) iki šiol nieko nebuvau girdėjusi apie šitą akciją, tačiau pamačiau tėvelį gatvėje įsitvėrusį į nėštuko maišelį ir pasidarė įdomu.... :)

    juliete

  2. 3

    tai va, as gimdziau kmuk, bet to rinkinelio negavau, nors maciau kad kai kurios mamos, gaudavo.. kazkaip mane jis aplenke, turbut todel,kad labai smalsu buvo kas jame ir tikrai norejau tu visu meginuku... :)

    juliete

  3. 2

    ji mums dave gimdymo namuose, as gimdziau Siauliu GN, o kas ten yra merginos jau isvardino

    mysteryy

  4. 2

    Šį rinkinėlį aš gavau kai pagimdžiau. Jame yra daug informacinių bukletų, dovanėlių, dovanėlių kuponų. Kai pagimdysi ir tu gausi :)

    Irma

  5. 1

    as gimdziau Klaipedos gimdymo namuose,tai tame rinkyny buvo,cd apie rotavirusa,lankstinuku reklaminiu,nuolaidos kuponas i riki 2 parduotuve,sudocrem meginukas,kojinytes bepanthen

    ruta26

  6. 1

    Apie koki rinkineli kalbat?kokia jo sudetis?

    gintarep

  7. 1

    Taip, mes toki rinkineli irgi gavom gimdymo namuose jau kita ryta, kai su lialium atsikelem. Buvo ir kremuku Hipp, sudocrem, kojinytes, zurnaliuku pora, siaip visokiu lankstinuku, 4 sauskelniu Pampers pakiukas. dar mums keleta anketu dave uzpildyt laisva valia, tai turbut del ju veliau gavau maila su kvietimu prisijungti i mamanija. Dar po tu anketu esu gavusi is Kauno kudikiu klinikos ar pan. didele anketa uzpildyti apie gimdymo namus, ju trukumus, privalumus ir t.t.

    Agne

  8. 1

    as gavau ligonineje, viska ta pati kaip ir Vykute

    dasta

  9. 1

    As gimdziau Raudonajam kryziuj ir gavau, bet manau,kad visose istaigose duoda, tik gal kitoks "nestuko" rinkinys buna. nieko nereikia rasyti...mes gavom ryte, po gimdymo...buvo daug bukletu ir nemazai dovaneliu(pampersu, palyciu, seilinukas, mini garmastan, sudokrem pakuotes ir pan.)

    vykute