Kepu kugelį, gavosi kažkoks per skystas.. net apverst negaliu.Ar dar galiu ką nors į jį įdėt?
Miltų pvz.?
Miltų pvz.?
Jei kugelis iskepes skystokas, reik palaukt kol atves, tada jis taip lyg sustingsta. O siaip tai kugelio tikrai vartyt nereikia.
Niekada nevartau, kaip tik sutarkuoju bulves, idedu svogunu keptu su lasinukais ar sonine ir dar pieno pilu pakankamai ir aisku druskytes. kartais dedu farsa i apacia. mano seima kaip tik megsta toki kugeli, kuris yra ne kaip akmuo, o minkstesnis. Nes jei dar dziuvesiu dadesi ar miltu, te man asmeniskai nera skamnu, taciau cia skonio reikalas
dar patarimas kepkite kugelį čenakinėse,arba skardoje įklojus sviestinį popierių.
pirma kart girdziu,kad vartyt reikia.........