• 5ats.

    Atpylinėjimas po skiepo.

    Mums mėnuo. Vakar gavom pakartotinį skiepą nuo tuberkuliozės, gyd. sakė neišsigąst, gali tą dieną daugiau atpylinėt. Vakar ne tai kad atpylė, bet išvėmė viską, šiandien vėl apsivėmė - gal sunkiau priima skiepą, sakau gal pabandyt maitint po mažiau kas kokia valandą šiandien? gal kam taip buvo, ka darėt? Ar čia jau verta sunerimti?

    AnonimasŽindymas, maitinimas MPĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Pabandyk pamatuoti jam temperatūrą,gal iš po skiepuko sukilo???Tokiu atveju yra žvakutės nuo temperatūros berods ''Eferalgan'' vadinasi,ten kaip paracetamolis jos,pagal kūdikio svorį ir amžių vaistinėj parinks:)

    vitalijus

  2. 2

    Jeigu maitini pati,tai gali ir dažniau duoti krūtį,kai po mažiau valgys,gal ir neatpylinės.Būna kartais,kad ir fontanu atpila,tokiu vien vandeniu.Jeigu po kelių dienų atpylinėjimas nesumažės,siūlyčiau kreiptis pas savo gydytoją.Ta šalutinė reakcija ilgai negalėtų užsitęsti,jeigu vaikas neramus gali žvakutę ''viburcol'' įdėti.Aplamai po skiepų rekomenduojama raminančias žvakutes panaudoti:))

    vitalijus

  3. 1

    turiu tų žvakučių :) temperatūros nėra, žiūrėjau, o ir gydytoja sakė, kad nuo šito skiepo temperatūra nepakils. nu tikiuos viskas bus gerai, tik tikejaus, kad gal atsilieps kas kam taip buvo po skiepo.

    Anonimas

  4. 1

    naudojau jau vakar zvakutes, jis ir taip neramus labai, o vakar isvis pasiutes buvo, o atpylineja ne vandeniu o jau varskyte tokia. maitinu savo pienu bet is buteliuko, pats del krutines spazmu istraukia tik viena kita lasiuka, bet kruti ima. nu jei ir ryt taip bus dar, tai kreipsiuos i gydytoja..

    Anonimas

  5. 0

    Mum ir nuo vakar po skiepų kažkaip daug atpylinėja

    Anonimas