Atsakymai

  1. 4

    RUTA26 is ko tu sprendi, kad vaikui neidomus filmukai? kas tau taip pasake? filmukuose daugiausia spalvu ryskiu, pasteliniu, geruose filmukuose daug sypsomasi, graziai, nerekiant snekama, vaikui idomu, kad ir kokio amziaus jis butu, na aisku to amziaus kai jau kazka mato,nebutinai priima viska nes nefiksuoja,bet mato ivairiaspalvybe ir tai idomu. Mano sunui tris menesiai, mes keliames 8 ryto ir kai ijungiu tv visada eina filmukai tai jeigu jis tik pamato vaizda guli ramus ir ne cypt, ziuri... as tik uzdengiu jam vaidza ranka ima kraipyt galva tik, kad rast ta ka jis ziurejo ir mate, nustebau pati, bet keleta kartu pastebejau jog vat jam idomu. Jam pvz reklamos niedomu ar kokie filmai.laidos, o jau filmukai kazkas stebuklingo.(ramus , grazus filmukai)

    CARIBIO

  2. 2

    Mano mergaite metuku laiko mielai ziuri teletabius,ploja rankytemis kai ijungiu :)

    pinakolada

  3. 1

    Mikes pukuotuko, kulverstuko filmukai... maniskiui labai patinka teletabiai, neatsibosta...

    romantike

  4. 1

    AVIUKAS SONAS,TEN NEKALBA BET DAUG IVAIRIU GARSU.

    axom

  5. 1

    manoji ziuri TOma ir Dzeri,tuos senuosius,per LOLO.tv, bet nesedi kazkiek ir neziuri,karts nuo karto uzmeta aki,nes kate jai yra avavav:)))Jai simta kartu ijunkti geriau muzikos kanala,tada ji duoda vaizdu,soka ploja,linguoja,bet va multikai dar nelabai. Mums beveik pusantru:)

    bantukas

  6. 1

    o jis apskritai megsta ziureti? Mes tai kartais aviuka sona rodydavaom, bet ne visad susidomedavo

    Auksare

  7. 1

    vaikiskus,animacija,multikus,ju labai daug ira parsisiusti internete,mano suneliuj 2metai ir 3men.vat taip ziurim tokius.ir pats jau zino kas tie vaikuciam,paklausiu ar nori ziuret vaikuciam,;galvyte tik linkteli,ir ziurim:)

    domisi

  8. 1

    Manąjam dar nėra metukų, bet "alpsta" nuo teletabių.

    iinnggaa

  9. 1

    Mums 2 metukai tuoj bus, bet Baby Einstein kada ijungiau nenorejo ziureti:) Mes asmeniskai pradejom nuo teletabiu, veliau atradom luntikus(youtubei LUNTIKI) jie rusu kalba,bet musu tetukas rusas tai mums pats tas:) ir kol kas vieninteliai multikai kuriuos ziurim:)

    vaida1983

  10. 1

    Manasis ziuri teletabius, jam patinka. Taip pat ledynmetis, sezonas atidarytas.Labai linksmi, spalvingi ir nuotaikingi filmukai. Mano metu sunus ziuri ir juokiasi jei filmuko personazas juokiasi.

    kvapni_feja