Atsakymai

  1. 8

    Pasitaiko,kad vienus draugus pakeičia kiti,bet pagalvojus ar jie tikrai buvo tikri draugai,nors tuo metu atrodė,kad tikresnių ir nebūna,manau tikra draugystė negali iširti....Turiu draugę su kuria draugaujame nuo pirmos klasės,buvo momentas,kad buvome ir atitolusios kažkiek,bet dabar viskas gerai ir žinau,kad bet kokiu atveju galiu į ją kreiptis,padės,paguos ir palaikys....Tai,va,manau,kad tikrų draugų niekas pakeisti negali;-)

    debesėlis

  2. 6

    Pas mane, kai kuriuos draugus gal ir pakeitė nauji draugai. Bet tik tada, kai sena draugystė jau buvo nutrūkusi.
    Nors turiu keletą draugių, su kuriom labai seniai draugauju. Taigi, tikros draugystes negali pakeisti nei laikas, nei nauji draugai :)

    trejetukas

  3. 6

    tikru draugu manyciau nepakeis nei laikas nei nauji draugai. Pati turiu drauge su kuria jau sueiname 10 metu (beje dabar ji mano sunelio kriksto mama) Nors man sukurus seima, mes truputeli atitolome viena nuo kitos, bet jei kyla kokiu sunkumu mes abi zinom kad tik viena kita galime pasitiketi, pasipasakoti.

    jurgitux

  4. 6

    tikrai nepritariu. pas mane yra senu draugu, kuriu nekeisciau i nieka. draugystei netrukdo netgi naujieji. dar ir pati labai vertinu sena draugyste, nes tai yra laiko patikrinta draugyste. draugai ateina ir iseina, o tikra draugyste lieka

    ausra2

  5. 5

    Del pacio posakio tai nesutinku, nes atsiradus naujiems draugams, tikrai nemetam senu.Bet man atrodo normalu, kad draugai keiciasi. Keiciames mes patys. Gerai jei ir draugai keiciasi kartu su mumis. O jei ne, tada vietoj ar salia senu draugu atsiranda nauji.
    Turiu ir as sena drauge nuo pat pirmos klases. Draugaujame ir iki siol. As ja visiskai pasitikiu. Taciau ji turi savo gyvenima, o as - savo. Susitinkame, pasisnekame, kazka pasiorganizuojame laisvalaikiu ir tiek. Ir galiu drasiai sakyti, kad ir visis kiti mano draugai manes niekada neiskaudins. Gal laikui begant nebebendrausime taip, kaip anksciau, bet liks tik geri prisiminimai.

    Ausra

  6. 4

    pritariu,nes musu draugai su vyru pasikeite po santuokos,visi kazkodel issilakste nuo musu,o dabar turim visai kitu draugu,is senu liko tik viena seima.

    dzionike

  7. 3

    Tikrai nesutinku, turiu drauge su kuria bendraujam nuo mokykles laiku, nors gyvenam atskiruose miestuose visada pasiskambinam apsilankom viena pas kita.O kitu draugu, tai jie atsiranda, kaikurie pranyksta, o kaikurie irgi vis dar bendraujam ir nemanau kad jie kazkur dings.

    sarbal

  8. 3

    Seni laiko patikrinti , o nauji kazkas naujo .Net sunku pasakyti pritariu ar nepritariu , gal labiau pritariu .

    Jurgita777

  9. 2
  10. 2

    nemanau kad gali pakeisti nauji draugai,nes seni buna kitiems netgi artimesni ir geresni uz sese ar broli kurie tau padeda supranta,uzjaucia visose situacijose,gera kai yra ir turi tokiu draugu.:)

    Daluze