Atsakymai

  1. 3

    Milteliai + minkstiklis.

    Yuki

  2. 3

    Na tiek milteliai,tiek skystas skalbiklis veikia taip pat.As naudoju Neutral miltelius,vengiu bereikialingu kvapikliu ir man.

    Amorsita

  3. 2

    skystas persil,nereikia minkstiklio

    sandi

  4. 2

    Dazniau renkuosi skysta skalbikli, nes jis zemoje temperaturoje geriau isskalbia drabuzius. Jei skalbiu 60 ir aukstesneje temperaturoje, tada naudoju miltelius.

    Isnykstanti

  5. 2

    http://www.mamanija.lt/klausimai/21721/ar-skalbiate-iprastais-milteliais-ar-skystu-skalbikliu-kokie-palyginimai-ir-kaip-ekonomiskiau-jusu-nuomone

    Anonimas

  6. 2

    perku miltelus visada skirtingus ir tik per akcija 5-6kg :)))) visada pilu vanish ir nematau skirtumo, visi skalbia vienodai :)))

    lolita24

  7. 1

    Abu variantai :)

    Yuki

  8. 1

    as renkuosi skystus skalbiklius man jie geriau issiskalauja ta prasme kad milteliai kartais ne visada issiskalauja gerai. aisku dar viskas priklauso ir nuo skalbimo masinos as dazniausiai dedu papildoma skalavima.as naudoju skysta ariel . nes kitiems skalbikliams mano seimyna alergiska. kudikio rubelius skalbiu su spec. kudikiams skirtais neutraliais skysciais viskas pagal kiekvieno kisene. ka kas pasirinks lietuvoje man patinka tide milteliai.

    Anonimas

  9. 1

    labai norėčiau išbandyti muilo riešutus,vis neprisiruošiu užsisakyti.

    emiliukas

  10. 1

    Man labiausiai patinka muilo riešutai, labai ekonomiški, tinka visų tipų drabužiams, paprasta naudoti, nealergizuoja ir neteršia aplinkos.

    marcipana