• 10ats.

    Kaip mamytes priziurite isdygusius vaikuciu pieninius dantukus?

    Mums greit du metukai, turime 16 dantuku. Valyti man dantukus jis nesileidzia, o pats tik suvalgo dantu pasta nuo sepetelio. Kaip jus valote dantukus ir koke dantu pasta naudojate? O gal jos visai nereikia maziesiems?

    jurgitux1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    suneliui pradejau valyti nuo 9 men.dantukus, su dantu sepeteliu skirtu pirmiems dantukas, ir dantu pasta pismiems dantukams, jam labai patinka valyti dantukus,jokiu problemu nekyla valant dantukus::))).
    o viresnele jau pati valosi dantukus, du kartus per diena.bet ir mazyte leidosi valyti man, nevekdavo.::)))

    ievutek

  2. 3

    manasis vaikutis, neleidzia dar valyti su sepetuku, tai as kartas nuo karto su marliuku pravalau...kol dar kruminiu neisdyge...

    Daivusikas78

  3. 2

    mano ir pats bruzina su sepeteliu kartais ir pastos nugvelbia ir suvalgo.

    Daluze

  4. 2

    as kazkur skaiciau kad nereikia valyti dantuku su dantu pasta tol kol vaikiukas neismoks jos ispjauti, todel savo mazajai duodu dantu sepetuka i rankas ir ji pati valo kaip sugeba kartais leidzia ir man jai isvalyti

    katikee

  5. 2

    maziui kol kas valau tik su merliuku, arba kartais su tokiu uzmaunamu ant pirsto guminiu sepetuku (nors jis man nera patogus). O viresniam su pasta pradejau valyti kazkur nuo metu ir keliu menesiu. Seip labai nenorejo, daug kovojom ir per prievarta valem, visko buvo. Dabar nors ir nemiegsta, bet jau susitaike, tai isvalom labai krupsciai. Dabar naudojame Weledosw pasta pieninem dantukams.

    mamyčiukas

  6. 2

    skaiciau, kad nuo pirmo dantuko pasirodymo, tai jau reikia pavalyti su merliuku :)

    Ausrute

  7. 1

    valau su vandenuku ir marliuku

    ruta26

  8. 1

    galima su marle arba spec. minkstais mazais sepeteliais.Pasta naudojama tik nuo tada kai vaikas jau moka pats ispjauti.O teveliai vaikuciui dantukus turetu valyti iki mokyklos nes vaiku valymas dar nera kokybiskas.

    Rita

  9. 1

    pirmuosius su marle pavalydavau, o nuo 8 menesiu gavo vaikis dantu sepetuka ir vaikiska lakalut pasta be fluoro ir dar kazko, ko nereikia vaikams. Iki metu valydavom dantukus be pastos, o metuku jau ir pastos vos vos patepam ant keliu sereliu. Vaikas is pradziu sepetuka grauzdavo, bet taip ilgai, kad, manau, ir pasivalydavo neblogai, o paskui as arba tetis dar padedam pasivalyt.

    Agne

  10. 0

    yra toks canpol firmos sepetelis, kuris uzsimauna ant pirsto, svelniai masazuoja dantenas, tai manau sis turetu tikti.. ju tikrai rasi vaiku mieste.. patogu su pirstuku, gerai jauti burnyte

    Anonimas