• 13ats.

Atsakymai

  1. 2

    gali pabandyti padukus istept kokiu eukaliptu ar ciobreliu tepaliuku. as taip darau kai pasirodo bet kokios persalimo ligos.jei vaikas virs metu tada gali det to paties tepaliuko patept gerklyte . jei neturi kamparo spiritu itrink padus ir gerklyte. apmauk vilnonem kojinem.ir aprisk gerkle.

    metai

  2. 2

    Pritariu romantik,tik as tai dedu dektines kompresatada, vatos pasemu tiek kad uzdengut prieky gerklyte tada suvilgau i degtine ir dedu ant gerklytes o ant vatos silafaniny krepsely o ant jo apvynioju merliuka,kad palaikytu siluma ir kokia valandziuke palaikau,paskui nuemus gerklyte laikau siltai,bet manau kad sis receptas efektyvus kada buna tik pati pradzia

    oksaniukas19

  3. 1

    maniskiui ir buvo gerkle paraudusi,tai gydytoja israse paprastu ciulpiamu tableciu"Hexalizen"gerklyte praejo per viena diena,manau biski paskubejo gydytoja israsydama antibiotikus

    ruta26

  4. 1

    neblogai padeda liepu arbata su medum

    Mazute

  5. 1

    alijošiaus (naminio augalo) sultis sumaišyk su medum

    Auksare

  6. 1

    Sunui 14 men, sianakt ir ryte nebuvo temperaturos, pfu pfu pfu, kol kas tik liepziedziais su medum, avieciu arbata, aflubinu ir paracetamolio zvakutem gydziau. tikiuosi neatkris. o kada, mamos, po sirgimo galima eit i lauka?

    reda83

  7. 1

    kaip matau vaikas nebe leliukas, jau virs metuku, tai jei leisis gali pabandyti pakaitinti druska keptuveje, ivynioti i koki audekla ar salikeli ir uzristi aplink kakla, ties gerkles vieta. na, o nuo temperaturos jei jau vartojat paracetamoli, tai ir gerai ir + skysciai, skysciai ir dar karta skysciai, siltos arbatos, vanduo. jie ir tempeturos numusimui gerai ir gerkles nuraminimui. bet apgalvokit ir del antibiotiku vartojimo, paskui atsitiktu kas blogiau ir kaltintumet gydytojus ;)

    romantike

  8. 1

    jei vaikutis dar kudikelis ir auksta tempertura ir gydytoja israse antibiotikus tai reiktu juos ir gerti.leliukui arbatos daug neprigirdysi o medaus nelabai galima garu voneles su eukaliptais daromos kai yra sloga bronhitas bet ir atsargiai nes maziems kudikiams gali sukelti spazmus

    metai

  9. 1

    Kad mums nei karto nedare kraujo tyrimo, pagal kuri skirtu antibiotikus, visada be ju skiria . . . o si karta skyre ligonines priimamajame.

    reda83

  10. 1

    Tai daktare tikrai labai neapdairiai ir atmestinai pasielge. Kad skirti mazam vaikui antibiotikus, pries tai butina padaryti kraujo tyrimus, ir pagal juos spresti ar jie istikruju reikalingi. Nes buna rodo uzdegima, kokio pobudzio susirgimas, infekcinis ar virusinis ir pan. Dabar net nezino ar yra butinybe juos gerti. Siaubas, tavo vietoje kolkas naminiais vaistukais gydiciaus ir iskart pas kita daktare kreipciausi.

    kvapni_feja