Atsakymai

  1. 3

    kelnaiciu neteko pirkt,tik dirza prilaikanti pilvuka nesiojau-tai isivaizduoju kad kelnaites irgi turetu buti patogu..as asmeniskai ieskojau patogiu, didesnio dydzio kelnaiciu kai laukiausi, norejosi kad niekur neverztu ir nespaustu..

    safariE

  2. 3

    cia klausia apie apatines kelnaites,ne apie kelnes,isiskaitykit i klausima

    ruta26

  3. 2
  4. 2

    Aš pirkausi kelnaites, kad liemuo būtų po pilvu ir nešiojau spec. nėščiosios diržą.

    iinnggaa

  5. 2

    esu,nusipirkusi,tokias,spec,kur,uzsideda,ir,ant,pilvuko,na,ji,visa,apgaubia,bet,man,labai,nepatogu,perku,medvilnines,paprastas,kelnaites,tokias,plonos,medziagytes

    Gudre

  6. 2

    buvau nusipirkus is devetu rubu parduotuves kelniu su laisvu guminiu rumbu,kuris uzsideda net ant pilvo,kiek nesiojau visos smuko.

    pinakolada

  7. 2

    Ne as nenesiojau tokiu kelniu. Man tiesa pasakius jo ne itin dailiai atrodo, bet cia skonio reikalas.
    Man uzteko savo kelniu, tampriu , sukneliu...

    ievindra

  8. 2

    As pirkau parduotuvej "buk mama" nestukes kelnaites - siaip lb patogu, tik jei karsta lauke, tai ir su jomis buna karsta:))))
    dar buna spec. dirzas, prilaikantis pilvuka - su juo is viso stabiliai jauties, tik kas diena nemanau, kad man patiktu ji nesiot..nors jei vargina nugaros skausmai - tikrai verta:))

    raimoskyte

  9. 2

    kelnaiciu nenesiojau..bet esu nusipirkus specoalu pilwukui ideti:D..toki aptempta....

    saulyte6

  10. 2

    specialiu kelnaiciu nestukems nepirkau,bet pirkau tokias didesnes,kad ir pilvuka apgaubtu:-))),na tokias,kur jau moteriskes metuose nesioja:-),aisku ne"pantalonai",na zodziu gal suprantamai parasiau

    ruta26