Atsakymai

  1. 3

    2 poras batų:) pasispaudė netyčia:)

    iinnggaa

  2. 2
  3. 2

    Mano broliui 8 metų kainuoją 100 litų.o broliui kuriam 15 metų,kainuoja 150 litų.Čia nepridedu pratybų.

    Anonimas

  4. 2

    mano pirmokele tad islaidos nemazos,kanceliarineams prekems isleidome apie 200lt kuprines norejome kad stuburui nekenktu tad pirkome uz 150lt,sportine apranga atsiejo 100lt,rugsejo pirmai pirkome sarafana su marskinukais uz 79 lt ir batukus kuriais dar rudeni gales eiti i mokykla 45lt bet dar reiks visokiu pratybu tai islaidu bus,be to beveik 300lt islaidau siaip rubeliams i mokykla,dzinsiukams,porai marskinuku,megztinukui,pedkelnems.....viena vaika kiek kainuoja isleisti o kas butu jei reiketu 2 ar3:(

    Anonimas

  5. 2

    Šiemet jau bus 8 - okė, tai išleidome apie 300 lt. bet dar nenupirkome sportinės aprangos. Na nežinau ar aprangą ir batų 20 poras skaičiuoti į išlaidas, nes su ja ne tik per rugsėjo 1 - ąją eis, bet prisklaičiavau:) Jeigu skaičiuoti vien kanceliarinėm prekėm tai būtų šiek tiek virš šimto lt,. su kuprine.

    iinnggaa

  6. 2

    Lietuvoje kainuodavo labai daug,nes turedavau isleisti ne viena,o 4 mokyklinius vaikus.Dabar isleidziu tik 2 mokyklinukus ir man nekainuoja nieko,nes esu ne Lietuvoje.Sasiuvinius,knygas gauna mokykloje.O rasymo priemoniu,irankiu ,kupriniu turime is pernai metu.Geliu cia niekas nenesa,nesipuosia pirmai dienai.Ir mokymasis cia kitoks.Neaukstinami pazymiai,labai daug savarankisko darbo,kontroles.

    vilem

  7. 1

    Kelis šimtus visad, nes ir drabužius perki, ir avalynę, ir kuprinę, ir kanceliarines..

    Dziungarija

  8. 1

    na lietuvoj suruosti vaika tikrai kainuoja didelius pinigus,ir dar jeigu nori kad viskas butu kokybiska grazu ir patogu dar dvigubai daugiau kainuoja

    gintarevilte

  9. 1

    Kiekvienai maždaug po 100 lt pratyboms, uniforminiam švarkui - 175 lt, na, dar reiks abiems naujų sporbačių ir sąsiuvinių. Visa kita likę iš pernai.

    marcipana

  10. 1

    kol kas tiksliai nepasakysiu,tik tiek kad turguje drabuziams isleidom 230 lt(beveik nieko nepirkom...),is priesmokyklines klases liko kanceliariniu,bet per akcijas supirkau biski naujesniu.jau kai rinksim pratyboms tada bus aiskiau.na kazkur apie 300 su drabuziais ir kuprine 59lt..

    axom