• 2ats.

    jusu nuomone apie specialuji vaiku darzeli Vilniuje Ciauskutis?

    gal kurios mamytes veda vaikucius i si darzeli? kokie apie ji atsiliepimai? ar labai ilgai reikia laukti eiles? mums ji rekomendavo, nes vaikui del kalbos sutrikimo reikia butent i ji patekti...

    daivuskaLopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    kieme esu kalbėjusi su viena mama, kuri veda vaiką į tą darželį. Bet jie ten pakliuvo šiek tiek "pasistengę", nors kalbos problemos šiokios tokios buvo. Tai jie pusiau "patenkinti" šiuo darželiu. Ta prasme ten viskas Ok - auklėtojos dirba tik su keliais vaikais, maitina, prižiūri viskas puiku. Tik kad ten vedami vaikai ir su paralyžiumi ir su kitomis problemomis, tai praktiškai sveikas vaikas matydamas tokią aplinką nežinia kaip vėliau pritaps paprastame darželyje ar mokykloje. Na specialaus statuso įstaiga yra jau savyje specifinė. O ir ją lankyti kiek minėjo, siunčiame metams ar dviem, o paskui reikia naujo siuntimo. Tai jums belieka tik įvertinti, ar vien su problemomis matan kitus vaikus, nebus jūsų vaikui psichologinio barjero.

    elegancija

  2. 0

    Tai darzelis specialus,aukletojos ir ju padejejos puikios,dirba logopedas,spec,pedagogas,aplinka grazi,gal kiek lauko aiksteles skurdokos.Lankom jau 2-ri metai,dukryte gana neblogai eme bendrauti,po truputi pradedam kalbeti.Svepliukams nerekomenduociau,gal geriau i masisni darzeli eikit,na o specialiu poreiku vaikams cia gera.

    Anonimas