Atsakymai

  1. 2

    siaip i darzelius ir lopselius prasymus rasyt kuo anksciau. savaja dukryte uzrasiau, kai buvo puse metuku. darzelis taikrai joks nepriims vaikucio, kuriam nera 2 metu, nes priima tik nuo 3 metu (tai nuo 2,5 manau galima tartis, tai priimtu). O va lopseliai priima vaikus nuo 2 metu. O toliau priklauso nuo vaikucio, nes vaikas vaikui nelygu. reikalauja, kad pats uzmigtu lovytej, o ne ant ranku supt ar pan. I pampersa dar gali daryt, tokio nera reikalavimo. reikia kad butu polikis paciam valgyti - ten vaikuciai patys valgo. Ir pan. turi buti savarankiskesnis jau, jei nori kad priimtu 2 metu neturincio. Siaip priklausomai nuo vaikucio ir pokalbio su direktore, tai priima ir 1,6 metu turinti vaika. Kartais ir tiek neturinti.
    va drauge, i darzeli isleido savo leliu 1,4 buvo. bet ir priezastys buvo palankios tam, kad priimtu - tetis ir mama buvo dieninio kurso studentai. o ir vaikutis guvus, noriai ir lengvai prisitaikantis, savarankiskumo noro nestokojantis...

    linela

  2. 2

    Vilijampolėj, Varnių g yra lopšelis-darželis "Pušaitė". Jame yra ir lopšelinukų grupė į kurią priima nuo metų ir 8mėn. Jei vaikutis yra savarankiškas ir prašosi ant puoduko, tai gali įsiprašyti, kad priimtų jau nuo pusantrų metukų. Bet, jei tau skubiai reikia, tai kažin ar gausi vietą, net ten vaikučius vos gimusius užrašo.

    trejetukas

  3. 0